2 Декември, 2022 14:28 1 691 6

Volkswagen загатна за дебюта на обновения ID.3

  • vw-
  • volkswagen-
  • id.3-
  • фейслифт

Фейслифтът ще се появи през пролетта на 2023 година

Volkswagen загатна за дебюта на обновения ID.3 - 1

Volkswagen публикува няколко скици на ID.3 с които загатна за предстоящия фейслифт на първия модел от семейството на ID.. Припомняме, че „тройката“ дебютира през есента на 2019 година, а през пролетта на 2023 година се очаква да видим и нейната обновена версия, разкриват от Volkswagen.

Volkswagen загатна за дебюта на обновения ID.3

Дизайнерите и инженерите на германците са взели предвид мненията и оплакванията на клиентите, за да подобрят електрическия автомобил, а също така и оборудването с което той пристига. От Volkswagen дори се обръщат към модела като към второ поколение, вместо като фейслифт на настоящия модел.

Съдейки по скиците, промените, поне отвън, ще са минимални и се изразяват в нови отвори на броните, които вече се изтеглят и от двете страни, както и по-агресивен стайлинг на долната престилка на бронята. Вероятно ще видим няколко допълнителни цвята, както и променени джанти.

Volkswagen загатна за дебюта на обновения ID.3

Най-голямата промяна е в интериора, където виждаме нов дизайн на таблото, както и по-голям дисплей в комбинация с физически бутони под него. Липсва и превключвателят на скоростите в трапецовидна форма, който се намира точно до дисплея пред водача.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    4 2 Отговор
    Нямате ресурси за туй нещо
  • 2 ОТО

    7 3 Отговор
    И ГЕРМАНСКИТЕ АВТОМОБИЛИ ИЗГЕЖДАТ НЯКАК СИ ГЕИСКИ
  • 3 Отврат

    6 3 Отговор
    дизайн, може би лгбдти дизайн ? Дойчо, дойчо ти умре както си жив.
  • 4 пфф

    3 5 Отговор
    И тримата нищо не разбирате!
  • 5 електрически Москвич

    4 3 Отговор
    Отразете Тесла Семи дей, че Румбата от Бали да се изкаже. Да ни убеди да купим, как тесла е най-добрата инвестиция. :D

    Коментиран от #6

  • 6 МЪСК

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "електрически Москвич":

    Готов си! Почва от 20-та минута. Както казах, след спускане на прохода, спирачките на камиона са студени. А батериите пълни Това го няма никъде в историята.