Отидете към основна версия

4 190 4

Вижте как ще изглежда най-голямата и най-скъпа Mazda отвътре (ВИДЕО)

  • mazda-
  • cx-90-
  • интериор

Моделът CX-90 ще бъде представен след броени дни

Новата Mazda CX-90 ще бъде представена на 31 януари, а тийзър кампанията набира все по-голяма скорост. По-рано автомобилният производител публикува видео на външния вид на кросоувъра.

Сега в мрежата се появи официалното видео на интериора на иновацията, който е решен в спокойни и приятни бежови, сиви, черни и бели цветове.

Като цяло интериорът на кросоувъра изглежда шик. Неутралните цветове се съчетават чудесно. А на арматурното табло по цялата му ширина се забелязват традиционните японски шевове.

Също така интериорът на новия флагман на Mazda е украсен с хромирани и дървесни вложки в светъл кремав нюанс.

Във видеото интериорният дизайнер на компанията Беки Оуенс, който е в кадър, коментира цветове и текстури, а в ръцете си държи мостра от дърво, на която се вижда стикер с надпис Stoneform – това е материал, който имитира дърво, но го превъзхожда по здравина.

Обърнете внимание, че новата Mazda има скоростен лост (а не шайба или друг модерен селектор), а също така и набор от конвенционални бутони, които са много по-удобни за използване по време на шофиране от сензорните.

Известно е, че CX -90 ще се задвижва от 3.3-литров турбо редови шестцилиндров двигател. Мощността му е 340 к.с. Какви други силови трактове ще получи кросоувърът все още не е известно.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 19 гласа.

Свързани новини