Отидете към основна версия

3 196 6

Какви коли има в гаража на Мате Римац? (ВИДЕО)

  • rimac-
  • мате римац-
  • bugatti-
  • bmw

Хърватинът може да се похвали с някои доста интересни придобивки

Снимка: YouTube

Мате Римац, който стои зад създаването на хърватската компания за суперколи Rimac, а от скоро и зад обединеното дружество, което притежава Bugatti и Rimac, определя себе си като човек с „бензин в кръвта“. Наскоро той даде отговор на няколко въпроса в блиц интервю пред Top Gear и там сподели пред широката публика малко повече за това какви автомобили има в гаража си и с какво се придвижва ежедневно.

Когато ръководиш подобна компания и „служебните“ ти автомобили са коли с много над 1000 конски сили, хората очакват ти да се движиш само с подобни автомобили. Истината, обаче е, че Мате Римац се движи с различни автомобили и както той сам споделя, обича да кара всичко. В интервюто той разказва, че предпочита задното предаване, а перфектният автомобил за него е „нещо като BMW с много конски сили“.

Хърватинът споделя, че като малък е мечтал за Porsche Carrera GT, BMW M3 E30 и Mercedes SLR и именно това са част от колите, които можем да открием в собствената му колекция. Заедно с тях Мате Римац може да се похвали с BMW Z4 M, както и BMW M5 Competition, което шофира ежедневно. Във видео на The Late Brake Show той споделя, че не притежава собствена Nevera, но пък разполага с няколко мотоциклета.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.

Свързани новини