Last news in Fakti

17 Февруари, 2023 10:53 3 182 6

Какви коли има в гаража на Мате Римац? (ВИДЕО)

  • rimac-
  • мате римац-
  • bugatti-
  • bmw

Хърватинът може да се похвали с някои доста интересни придобивки

Какви коли има в гаража на Мате Римац? (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Мате Римац, който стои зад създаването на хърватската компания за суперколи Rimac, а от скоро и зад обединеното дружество, което притежава Bugatti и Rimac, определя себе си като човек с „бензин в кръвта“. Наскоро той даде отговор на няколко въпроса в блиц интервю пред Top Gear и там сподели пред широката публика малко повече за това какви автомобили има в гаража си и с какво се придвижва ежедневно.

Когато ръководиш подобна компания и „служебните“ ти автомобили са коли с много над 1000 конски сили, хората очакват ти да се движиш само с подобни автомобили. Истината, обаче е, че Мате Римац се движи с различни автомобили и както той сам споделя, обича да кара всичко. В интервюто той разказва, че предпочита задното предаване, а перфектният автомобил за него е „нещо като BMW с много конски сили“.

Публикация, споделена от Top Gear (@topgear)

Хърватинът споделя, че като малък е мечтал за Porsche Carrera GT, BMW M3 E30 и Mercedes SLR и именно това са част от колите, които можем да открием в собствената му колекция. Заедно с тях Мате Римац може да се похвали с BMW Z4 M, както и BMW M5 Competition, което шофира ежедневно. Във видео на The Late Brake Show той споделя, че не притежава собствена Nevera, но пък разполага с няколко мотоциклета.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хе хе

    13 3 Отговор
    Еди кво си, еди какъв си автомобил.......ама отпред и той е сложил Е30ската.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ДрайвингПлежър

    17 1 Отговор
    Ето ти дефиниция на лицемерие! Матето Римац си кара ВеОсмака, вие ще ходите пеща. Нали си за електрификацията бе тарикат?! Къде са ти електричките в гаража?!

    Коментиран от #6

  • 5 666

    1 2 Отговор
    Стари
  • 6 Пропов

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "ДрайвингПлежър":

    Той не е за или против електрификацията. Просто припечелва някой еврак от балъците дето са зарибени по еко-мошенгията. Щото е умен и не е овца. Хахаха и верно най отпред се вижда е30 М3. Човека има вкус.