Отидете към основна версия

5 562 9

Знаете ли какво е общото между Lamborghini Murcielago и Volvo V70? (ВИДЕО)

  • lamborghini-
  • murcielago-
  • volvo-
  • ford-
  • v70

Двете коли споделят общи части

Преди време ви разказахме за приликите между Lamborghini Murcielago и Ford Focus, които споделят едни и същи мигачи на калниците. Този път отново ще ви разкажем за общи части на италианския суперкар, но с Volvo и по-конкретно комбито V70. Видеото отново е от същия източник, а именно потребителят с профил @matarmstrongbmx в TikTok, който всъщност е и собственик на Lamborghini.

В един от клиповете си той споделя за дроселовата клапа на своето Lamborghini, която струва около 1655 пауна или около 1860 евро, ако я поръчате от официален дилър на марката. Оказва се, че ако потърсите частта по нейния номер, може да останете много изненадани и да откриете, че същата се монтира и във Volvo V70, а вероятно и в други модели на шведската марка.

@matarmstrongbmx How long till I’m banned from owning a Lamborghini 😂 #murcielago #lamborghini ♬ original sound - Matarmstrongbmx

Мъжът не споделя при коя модификация точно се монтира тази дроселова клапа, но пък се вижда, че при търсене в сайт за части втора употреба, тя лесно може да бъде намерена за 10 пъти по-малко пари или иначе казано около 180 евро.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.

Свързани новини