Отидете към основна версия

5 051 14

Acura NSX престояла 15 години на дъното на река се продаде за 8 хиляди евро

  • acura-
  • nsx-
  • река-
  • катастрофа-
  • honda

Колата е в плачевно състояние

Acura NSX с интересна история бе продадена наскоро и то за немалка сума, съобщава Facebook страницата LSX Salvage. Японското купе от миналия век е в трагично състояние, както може да видите от снимките, а това се дължи на причината, че в периода от 2004 година до 2019 година колата е „живяла“ на дъното на река.

Според непотвърдена информация, колата е била открадната и по-късно потопена в езерото, за да се прикрият следите. Въпреки, че повечето елементи са върху купето, все пак липсват предното стъкло, а можем да видим и, че колонката е огъната. Въпреки това, новият собственик е платил малко под 8 хиляди евро, за да се превърне в собственик на Acura NSX или поне каквото е останало от нея.

Новите собственици от Helix Auto Works имат планове да върнат колата в движение, като я подготвят за писта, макар да се прокрадват и планове за възстановяването ѝ за движение по пътищата. Ако трябва да си признаем сме частично скептични към пълното възстановяване за движение по пътищата, но пък нищо не може да ни изненада в днешни дни.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 17 гласа.

Свързани новини