Отидете към основна версия

4 486 4

Ето го новия VW Passat, но с малка уловка

  • vw-
  • volkswagen-
  • id.7-
  • passat

Моделът ще се предлага като Passat в Китай

Преди няколко седмици Volkswagen потвърди, че новият Passat ще се предлага само като комби, което ще се произвежда заедно със следващото поколение Skoda Superb. В същото време Volkswagen се готви да пусне нов модел под името Passat в Китай, който ще бъде с нетрадиционна лифтбек форма и ще дебютира съвсем скоро. Това става ясно от документи подадени към китайските власти придружени с няколко снимки на новия китайски Passat.

Всъщност този модел ще се продава и в Европа, но с името ID.7 и ще дебютира съвсем скоро на Стария континент. Германците вече няколко пъти показваха модела, но покрит с тежък дигитален камуфлаж, който да скрие формите, които виждате на кадрите. Дизайнът е типичен за всички модел от ID гамата и прилича на умалена версия на VW ID.5 с подобна линия на тавана.

Задницата е с изцяло свързани светлини, докато в предната част откриваме характерни фарове с LED ивица свързваща ги в средата. По отношение на интериора, там очакваме големи проблеми с малък екран пред водача и по-голям дисплей в средната част. Очаква се мощността да бъде около 210 конски сили, а пробегът с едно зареждане да достига до 700 километра при някоя от по-икономичните версии.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.

Свързани новини

  • Volkswagen се сбогува с още един популярен модел

    Седанът Volkswagen Arteon напуска германския пазар, отстъпвайки място на предстоящия водещ модел на марката ID.7. Това се съобщава на сайта Motor.es . ...
    16.04.2023
    14 525
    24
  • Шефът на Volkswagen погреба Golf

    Въпреки факта, че Volkswagen и Porsche са част от един концерн, мненията на техните лидери относно перспективите на двигателите с вътрешно горене се р ...
    13.04.2023
    5 187
    10