12 Април, 2023 14:16 4 477 4

Ето го новия VW Passat, но с малка уловка

  • vw-
  • volkswagen-
  • id.7-
  • passat

Моделът ще се предлага като Passat в Китай

Ето го новия VW Passat, но с малка уловка - 1

Преди няколко седмици Volkswagen потвърди, че новият Passat ще се предлага само като комби, което ще се произвежда заедно със следващото поколение Skoda Superb. В същото време Volkswagen се готви да пусне нов модел под името Passat в Китай, който ще бъде с нетрадиционна лифтбек форма и ще дебютира съвсем скоро. Това става ясно от документи подадени към китайските власти придружени с няколко снимки на новия китайски Passat.

Ето го новия VW Passat, но с малка уловка

Всъщност този модел ще се продава и в Европа, но с името ID.7 и ще дебютира съвсем скоро на Стария континент. Германците вече няколко пъти показваха модела, но покрит с тежък дигитален камуфлаж, който да скрие формите, които виждате на кадрите. Дизайнът е типичен за всички модел от ID гамата и прилича на умалена версия на VW ID.5 с подобна линия на тавана.

Ето го новия VW Passat, но с малка уловка

Задницата е с изцяло свързани светлини, докато в предната част откриваме характерни фарове с LED ивица свързваща ги в средата. По отношение на интериора, там очакваме големи проблеми с малък екран пред водача и по-голям дисплей в средната част. Очаква се мощността да бъде около 210 конски сили, а пробегът с едно зареждане да достига до 700 километра при някоя от по-икономичните версии.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кире кангото

    14 0 Отговор
    Прилича на изплезено делфинче отпред и ритнато магаре отзад....задължително с15-инчов талавизор, сензорна ръчна спирачка и катапулт. А. табло за кво му е...нали талавизорът му ше дърдори постоянно...
  • 2 Дидо

    28 0 Отговор
    Отврат, новите коли са просто грозотия до няма и къде.
  • 3 гост

    11 2 Отговор
    Безличен ...
  • 4 име

    11 0 Отговор
    Немско китайски баклюк