Отидете към основна версия

3 757 5

Брутален GLS от Brabus с 900 конски сили

  • mercedes-
  • brabus-
  • gls-
  • amg-
  • тунинг

900 Superblack е базиран върху AMG версията

Ако има тунинг студио в света, което всички асоциират с Mercedes-Benz, то това със сигурност е Brabus. Макар германската компания да не се занимава само с автомобили на марката, то със сигурност върху тях е построила едни от най-популярните, а и същевременно най-добрите си проекти през годините. Сега дойде ред и на последния проект, който носи името GLS 900 Superblack и се отличава от стандартния GLS 900 по няколко причини.

Първата е, че за база на проекта е използвана модификация GLS 63, вместо GLS 600, макар двете коли да имат една и съща мощност от 900 конски сили. Двигателят е познатият бензинов осмак, който вече е с кубатура от 4407cm3, макар от Brabus да го наричат 4.5-литров. Максималният въртящ момент достига 1250 нютон метра, но от компанията са го ограничили до безопасните 1050 нютон метра. Максималната скорост също така е увеличена до 330км/ч. Въпреки огромните размери и тегло, кросоувърът може да се похвали с ускорение до 100км/ч за 3.6 секунди.

Агресивният тунинг под капака е в пълен контраст с този по екстериора, който е в типичния сдържан за Brabus стил. Промени има в предната решетка, която е с два по-големи отвора за въздух, както в долната част на бронята. Нови също така са и праговете и задния дифузьор. По желание на клиента могат да бъдат поръчани до 24-цолови джанти и 25мм по-ниско окачване.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.

Свързани новини