Last news in Fakti

25 Април, 2023 14:37 3 728 5

Брутален GLS от Brabus с 900 конски сили

  • mercedes-
  • brabus-
  • gls-
  • amg-
  • тунинг

900 Superblack е базиран върху AMG версията

Брутален GLS от Brabus с 900 конски сили  - 1

Ако има тунинг студио в света, което всички асоциират с Mercedes-Benz, то това със сигурност е Brabus. Макар германската компания да не се занимава само с автомобили на марката, то със сигурност върху тях е построила едни от най-популярните, а и същевременно най-добрите си проекти през годините. Сега дойде ред и на последния проект, който носи името GLS 900 Superblack и се отличава от стандартния GLS 900 по няколко причини.

Първата е, че за база на проекта е използвана модификация GLS 63, вместо GLS 600, макар двете коли да имат една и съща мощност от 900 конски сили. Двигателят е познатият бензинов осмак, който вече е с кубатура от 4407cm3, макар от Brabus да го наричат 4.5-литров. Максималният въртящ момент достига 1250 нютон метра, но от компанията са го ограничили до безопасните 1050 нютон метра. Максималната скорост също така е увеличена до 330км/ч. Въпреки огромните размери и тегло, кросоувърът може да се похвали с ускорение до 100км/ч за 3.6 секунди.

Агресивният тунинг под капака е в пълен контраст с този по екстериора, който е в типичния сдържан за Brabus стил. Промени има в предната решетка, която е с два по-големи отвора за въздух, както в долната част на бронята. Нови също така са и праговете и задния дифузьор. По желание на клиента могат да бъдат поръчани до 24-цолови джанти и 25мм по-ниско окачване.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4.4

    8 8 Отговор
    Да се чудиш за какво ти е бързо ускоряващ апартамент. :D
  • 2 трагедия

    5 13 Отговор
    3.6 са цяла вечност в днешмно време а и в последните 10 години
  • 3 Ония с Фордо

    5 0 Отговор
    Яко зелено изпълнение от Германия . Сега ония от последното поколение или ще му пацепят гумите или ще се залепят за него
  • 4 Нищо общо със съвременните тенденции

    1 10 Отговор
    Мяза на стар модел кола накичена с пластмаси от по 1 лев. Нищо общо със съвременните тенденции
  • 5 Некой си

    2 5 Отговор
    Хохахаха ..Тва е ако брутално ..значи баба ми е по Брутале ххахахоха😂