Отидете към основна версия

2 296 14

Бихте ли платили 450 евро, за да видите най-новия Mercedes преди всички?

  • mercedes-
  • amg-
  • gt-
  • amg gt

Компанията предлага тази услуга за членове на AMG Private Lounge

Mercedes се подготвя за дебюта на новия си суперкар AMG GT, но преди да покажат колата пред широката общественост, германците са решили, че могат да зарадват най-верните фенове на AMG моделите, като им покажат суперколата, преди тя да стане обществено достояние. Тази услуга е резервирана само за членовете на AMG Private Loungue и се осъществява срещу съответна такса.

Германският производител разкри условията при които желаещите могат да видят AMG GT преди официалната му премиера и освен, че трябва да са членове на споменатата общност, те също така трябва да са навършили 21 години и да имат валидно свидетелство за управление на автомобили. По време на премиерата те ще имат възможността да седнат зад волана на SL63, C63 S E Performance, както и EQE 53.

В пакета е включена още и обиколка на завода на Mercedes AMG. Всеки покриващ условията ще трябва да заплати такса от 450 евро и да се надява, че ще бъде един от 24-те човека, които ще го направят първи. Събитието ще се състои на 10, 11, 12 и 13 юли, а вероятно няколко дни след това ще видим и официалния дебют на колата.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.

Свързани новини