Отидете към основна версия

2 307 6

Volkswagen показа обновения T-Cross

  • vw-
  • volkswagen-
  • t-cross

Малкият кросоувър получи нови светлини и екрани

Близо 4 години след дебюта на най-малкия кросоувър на Volkswagen, германците решиха, че е време той да получи няколко обновления, които да го задържат актуален поне още няколко години. Вече няколко пъти виждахме покрити с камуфлаж прототипи на T-Cross, а ето, че сега дойде време да видим и серийния модел, който пристига с минимални, но забележими промени.

Показаната от Volkswagen кола е в модификация R-Line, която получава по-агресивна броня с дизайн подобен на този при T-Roc. Стандартно всички модификации вече получават LED светлини, а само при най-ниското не са матрични. Има и няколко нови цвята, един от които е жълтото, което виждаме на снимките.

Страничният профил е запазен, но в задната част откриваме променени светлини с нови графики. Бронята също е променена, като отново R-Line версията се отличава със собствен дизайн. В интериора промените са минимални и засягат двата екрана, които вече са по-големи. От компанията казват също, че са подобрили и качеството с по-меки материали и декоративни шевове.

При двигателите промени няма, което означава, че T-Cross ще се предлага с 1.0-литров двигател с 96 или 116 конски сили или 1.5-литров бензинов двигател със 150 конски сили. Всички модификации са само с предно предаване. Поръчки ще се приемат от тази есен, а доставките ще започнат в началото на 2024-та.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.

Свързани новини