Отидете към основна версия

6 858 8

Hyundai Santa Fe дебютира с изцяло нова визия

  • hyundai-
  • santa fe-

Петото поколение на кросоувъра няма нищо общо с предшествениците си

Автомобилните производители обикновено следват дизайнерски език, който макар и да се променя с времето, все пак има нещо общо с първоначалния облик на марката или модела, който наследяват. Това, обаче не важи за новото поколение Hyundai Santa Fe, който дебютира днес и се различава драстично от своите предшественици и всички модели на корейците правени до момента.

В петото си поколение кросоувърът е с нов дизайн и нов светлинен подпис с мотива "H". Отличаващ се с „корав“ външен вид, напълно преработеният модел получава 21-цолови джанти и гуми с размери 245/45 R21, разположени под квадратни арки на калниците. Задните светлини са разположени доста ниско и са със същата тема "H", докато логото на Hyundai и огромният надпис "Santa Fe" украсяват задната врата.

Засега Hyundai не съобщава никакви технически характеристики, но казва, че междуосието е удължено. Вече отиващото си Santa Fe е с междуосие от2765 мм) Южнокорейският автомобилен производител признава, че е предприел "неконвенционален подход" с този забележителен редизайн в стремежа си да придаде на кросоувъра свеж вид и да увеличи максимално вътрешното пространство. Пълният дебют е насрочен за следващия месец в канала на Hyundai в YouTube.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 29 гласа.

Свързани новини