Last news in Fakti

17 Юли, 2023 20:05 6 834 8

Hyundai Santa Fe дебютира с изцяло нова визия

  • hyundai-
  • santa fe-

Петото поколение на кросоувъра няма нищо общо с предшествениците си

Hyundai Santa Fe дебютира с изцяло нова визия - 1

Автомобилните производители обикновено следват дизайнерски език, който макар и да се променя с времето, все пак има нещо общо с първоначалния облик на марката или модела, който наследяват. Това, обаче не важи за новото поколение Hyundai Santa Fe, който дебютира днес и се различава драстично от своите предшественици и всички модели на корейците правени до момента.

В петото си поколение кросоувърът е с нов дизайн и нов светлинен подпис с мотива "H". Отличаващ се с „корав“ външен вид, напълно преработеният модел получава 21-цолови джанти и гуми с размери 245/45 R21, разположени под квадратни арки на калниците. Задните светлини са разположени доста ниско и са със същата тема "H", докато логото на Hyundai и огромният надпис "Santa Fe" украсяват задната врата.

Засега Hyundai не съобщава никакви технически характеристики, но казва, че междуосието е удължено. Вече отиващото си Santa Fe е с междуосие от2765 мм) Южнокорейският автомобилен производител признава, че е предприел "неконвенционален подход" с този забележителен редизайн в стремежа си да придаде на кросоувъра свеж вид и да увеличи максимално вътрешното пространство. Пълният дебют е насрочен за следващия месец в канала на Hyundai в YouTube.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А бе

    31 20 Отговор
    Хубава кола, но вече е произведена на пазара. Казва се Ланд Ровър Дифендър.

    Коментиран от #4, #8

  • 2 Фантастика

    18 7 Отговор
    харесва ми !

    Коментиран от #7

  • 3 Ххх

    19 10 Отговор
    Това е 1:1 копие на Ford Flex
  • 4 Крадат като за световно, но понеже са с

    15 4 Отговор

    До коментар #1 от "А бе":

    Америка, всичко е точно. Иначе я на мерцедес, я на Волво им приличат моделите. В това число и Киа. Лошо няма, всичко краде. Бездарни дизайнери.
  • 5 Хахохи

    15 4 Отговор
    Едно време бяха ръбати, после заоблени... сега пак ръбати. Няма стил, само мода. Принципно Хюндай от 2018-19 доста дръпнаха и заедно с Киа са ми фаворити за нова кола.
  • 6 Байо

    1 2 Отговор
    Моделите тъксон и санта фе след 2016 са най здравите от всички останали,но и най крадените
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ТОТАЛНО РАЗОЧАРОВАНИЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "А бе":

    Дизайнерите на Хюндай се изложиха с този недодялан сандък. Съмнявам се дали ще стигне и 1% от продажбите на Ленд Ровър Дифендър.