Отидете към основна версия

3 359 7

Новата California на VW идва с хибрид и модерни технологии

  • vw-
  • volkswagen-
  • california-
  • multivan-
  • кемпер

Кемперът ще дебютира в края на август

Около 20 години след премиерата на първия Volkswagen California с етикет "Произведено в Хановер" концептът показващ следващото поколение кемпер ще бъде представена на изложението Caravan Salon в Дюселдорф. Той ще дебютира под обозначението California CONCEPT и ще представя сериозно преработен Multivan дълга база. Основната задача на изложбения автомобил е да подчертае дуализма на California, който може да бъде както автомобил за всеки ден, така и комфортен кемпер за всяко пътуване.

Освен това, кемперът ще трябва да покаже и новите технологии с които ще разполага серийният модел. Една от тях е панелът за управление на климатика и осветлението. В California 6.1 той е вграден в конзола на тавана, но при концепта е използван таблет. Друга особеност на изложбената машина е хибридна система с възможност за зареждане от електрическата мрежа. Volkswagen смята, че този вариант е по-добър във всичко. Например, можете безшумно да напуснете паркинга през нощта и да не се притеснявате за запаса от енергия на дълъг път.

"Искаме да разширим гамата в рамките на бизнеса с нашите модели за къмпинг и по този начин да предложим на нашите клиенти специалното усещане за Калифорния. Това включва дигитални услуги за общността на Кали, напълно нови услуги, които допълват покупката на автомобил... но също така и представянето на новия California, базиран на Multivan", заяви главният изпълнителен директор на VW Лекотоварни автомобили Карстен Интра по време на годишната пресконференция на подразделението през март.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.

Свързани новини