Отидете към основна версия

3 093 7

Новият Hyundai Accent излиза на международния пазар

  • hyundai-
  • accent

Hyundai представя новото поколение Accent на международния пазар. Клиентите на марката от Саудитска Арабия ще бъдат първите, които ще оценят глобалната новост. Новият Accent се очаква на местния пазар в близко бъдеще.

Новото, шесто поколение на колата с четири врати се отличава от своя предшественик с изцяло преработения си външен вид. Предната част на каросерията е направена в стила на флагманския седан Grandeur, страните и задната част - като Elantra.

"Шестият" Accent е малко по-голям от модела от пето поколение. Разликата в дължината е само 13 мм, а тази между осите - 7 мм. Така общата дължина на новия седан достига 4 535 мм, широчина - 1 765 мм и височина - 1 475 мм. Размерът на междуосието е 2 670 мм.

Салонът е оборудван с цифров инструментален панел и с осеминчова мултимедия. Предните седалки са снабдени с отопление и вентилация. В стандартното оборудване са включени още панорамен люк, климатроник, круиз контрол, наблюдение на "слепи зони" и редица други асистенти на водача.

В Саудитска Арабия Hyundai Accent от новото поколение ще се предлага с 1.5-литров четирицилиндров бензинов атмосферен двигател с мощност 115 к.с. Двигателят е съчетан с шестстепенна механична скоростна кутия или IVT вариатор. Цените все още не са обявени.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.

Свързани новини