Last news in Fakti

11 Август, 2023 12:00 3 541 3

Новият Hyundai Santa Fe 2024 ще получи за първи път и офроуд версия

  • hyundai-
  • santa fe-
  • xrt

Иновацията ще има моделно обозначение XRT

Новият Hyundai Santa Fe 2024 ще получи за първи път и офроуд версия - 1

Новият Hyundai Santa Fe XRT загатва за появата и на всъдеходна версия в гамата на модела. Кросоувърът разполага с офроуд гуми на черни джанти и багажник с резервна гума на покрива и стълба отзад. Освен това към задната колона на покрива е прикрепена малка кутия за багаж. Просветът на кросоувъра е увеличен.

Интериорът на кросоувъра все още не е показан. Двигателят засега също се пази в тайна. Най-вероятно кросоувърът Hyundai Santa Fe XRT ще получи топ агрегата - 2.5-литров турбо двигател с мощност 281 к.с. с. и ще може да ускорява до 100 км/ч за 8.1 сек и да развива 210 км/ч.

Hyundai все още не е споделил информация за бъдещето на Santa Fe XRT. Според една версия той ще остане концептуален автомобил, според друга всички аксесоари, инсталирани на колата, ще се появят в свободна продажба.

Иначе, новият Hyundai Santa Fe ще бъде пуснат в продажба през първата половина на 2024 г. Кросоувърът ще се предлага в бензинова и хибридна версия.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    11 3 Отговор
    Какво ново има в нещо , което е продукт на кражби , от чужди стари модели ?!
  • 2 123456

    4 6 Отговор
    Много харесвам СУВ , карам Раж 4 , но тези новите дизайни се доближават повече да военни машини , отколкото до отдих и развлечения за цялото семейство , каквато е идеята на СУВ
  • 3 Санта

    1 3 Отговор
    фето имат неудобни седалки....