Отидете към основна версия

35 655 9

Най-скъпите суперкари на БГ пазара

  • mobile.bg-
  • суперкари

Неведнъж сме правили различни класации, като най-интересните са за най-скъпи автомобили. Фактите сочат, че когато въпросните проучвания касаят България, челните места винаги са окупирани от луксозни возила с марката Mercedes-Benz. Сега обаче нещата са малко по-различни. Ще ви запознаем с най-скъпите суперкари на БГ пазара, където марката Mercedes-Benz отново присъства, но този път само с един екземпляр.

По данни на най-голямата автомобилна страница в България mobile.bg суперкарите на марката Lamborghini се продават за най-много пари у нас. Вижте и конкретните предложения за петте най-скъпи суперколи в България, четири Aventador-а и един тунингован SLR. Колите са подредени по цена, а повече информация и снимки можете да видите в самите обяви.
 
1. Най-скъпата суперкола у нас е откритата версия Lamborghini Aventador Roadster LP700-4. Цената на въпросния екземпляр, решен в оранжево, е 749 999 лв. (вижте повече)
 
2. Втората позиция е за абсолютното същата кола Lamborghini Aventador Roadster LP700-4, която е с мощност 700 конски сили, бяла на цвят и по-евтина с 4 999 лв (вижте повече)
 
3. Не е ясно дали само цветът има значение, защото третата по цена суперкола отново е Lamborghini Aventador Roadster LP700-4, само че синя. Пробегът и е 53 км, а цената 731 000 лв. (вижте повече)
 
4. След трите аналогични Aventador-а идва ред и на марката Mercedes-Benz. По-конкретно става дума за тунинг доработка на Brabus. Екземплярът е Mercedes SLR BRABUS McLaren и се предлага у нас за 340 000 евро. (вижте повече)
 
5. Последната позиция в тази престижна петорка отново е за Lamborghini и отново става дума за модела Aventador. Конкретната кола обаче не е кабрио. Купето Lamborghini Aventador LP 700 също е с мощност 700 к.с. Цената е 320 000 евро. (вижте повече)

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини