Last news in Fakti

13 Ноември, 2013 10:09 35 644 9

Най-скъпите суперкари на БГ пазара

  • mobile.bg-
  • суперкари

Неведнъж сме правили различни класации, като най-интересните са за най-скъпи автомобили. Фактите сочат, че когато въпросните проучвания касаят България, челните места винаги са окупирани от луксозни возила с марката Mercedes-Benz. Сега обаче нещата са малко по-различни. Ще ви запознаем с най-скъпите суперкари на БГ пазара, където марката Mercedes-Benz отново присъства, но този път само с един екземпляр.

По данни на най-голямата автомобилна страница в България mobile.bg суперкарите на марката Lamborghini се продават за най-много пари у нас. Вижте и конкретните предложения за петте най-скъпи суперколи в България, четири Aventador-а и един тунингован SLR. Колите са подредени по цена, а повече информация и снимки можете да видите в самите обяви.
 
1. Най-скъпата суперкола у нас е откритата версия Lamborghini Aventador Roadster LP700-4. Цената на въпросния екземпляр, решен в оранжево, е 749 999 лв. (вижте повече)
 
2. Втората позиция е за абсолютното същата кола Lamborghini Aventador Roadster LP700-4, която е с мощност 700 конски сили, бяла на цвят и по-евтина с 4 999 лв (вижте повече)
 
3. Не е ясно дали само цветът има значение, защото третата по цена суперкола отново е Lamborghini Aventador Roadster LP700-4, само че синя. Пробегът и е 53 км, а цената 731 000 лв. (вижте повече)
 
4. След трите аналогични Aventador-а идва ред и на марката Mercedes-Benz. По-конкретно става дума за тунинг доработка на Brabus. Екземплярът е Mercedes SLR BRABUS McLaren и се предлага у нас за 340 000 евро. (вижте повече)
 
5. Последната позиция в тази престижна петорка отново е за Lamborghini и отново става дума за модела Aventador. Конкретната кола обаче не е кабрио. Купето Lamborghini Aventador LP 700 също е с мощност 700 к.с. Цената е 320 000 евро. (вижте повече)

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечока

    10 3 Отговор
    Да заповядат синчетата на разни БГ политици и олигарси, само крадени пари могат да се харчат по такъв тъп начин
  • 2 дрън дрън

    3 2 Отговор
    прав си ...Мечока
  • 3 ВИП АМГ

    2 3 Отговор
    Това е фалш. Нито една от тези коли не се намира в България. Снимки от интернет с измислени цени всеки може да публикува и после да обеснява как "щял" да ти докара колата.
  • 4 Васил Василев

    2 3 Отговор
    Какво значи "БГ пазара"? Кои от тези коли се намират в България и евентуалните купувачи могат да отидат да направят един тест-драйв? Всичките са някакви измислени обяви на мутренски автокъщи.
  • 5 Oleg Gizdov

    0 1 Отговор
    vsichkite sa tuk karat se po neta niakade.reklama e che imat poveche obiavi tezi avto kachti
  • 6 Бекича Веееее

    0 1 Отговор
    Така не е честно когато има 1 марка кола и модел не би трябвало същата да се добавя в класацията пак а то една кола я има цели 4 пъти и така класацията става без смислена!

    Коментиран от #7

  • 7 Maurice

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бекича Веееее":

    Ало, Бекич! Ти грамотно можеш ли да пишеш или само без–смислено?
  • 8 Lazar Petrov

    1 0 Отговор
    Колите може и да са в България, а може и да не са...аз лично съм виждал кабрио версията на авентадор...тъкмо отивах да си подновя Г.О. и пред мен я завиваха с бризент на Ламборджини...така че...излишните думи са в повече...пък и за такова проучване се предполага, че са проучили преди да публикуват дадената статия :)
    Много пари има в България...но ние простосмъртните...няма как да ги видим :)
  • 9 Сотир Сотиров

    0 0 Отговор
    Най-скъпия суперкар е Mercedes SLR BRABUS Mc Laren- цената е 340х.евро БЕЗ ДДС!!!