Отидете към основна версия

3 964 4

Вижте как украинци тунинговаха колата на Усик (ВИДЕО)

  • александър усик-
  • бокс-
  • тунинг-
  • audi q8 rs

Кросоувърът Audi RS Q8, собственост на Александър Усик, беше тунингован в Украйна. Става дума основно за интериорен тунинг, като салонът на колата на световния шампион по бокс бе значително подобрен.

Тунингът на Audi RS Q8 е извършен в студио ALANTON Performance. Планиран да бъде направено миналата година, но обстрел от руснаци разруши харковския цех на ателието и се наложи работата да бъде преместена в Киев.

Тунинг специалистите взимат предвид всички желания на Александър Усик и направиха интериора строго индивидуален или както се казва едно от едно. Салонът на Audi-то на Усик е тапициран с кожа, алкантара и са добавени елементи от въглеродни влакна.

Най-голямо впечатление правят контрастиращите зелени вложки и шевове, като е добавено интегрирано осветление в същия цвят. Лога с буквите A и Ώ са интегрирани в облегалките за глава на предните седалки.

Тези символи са пожелани от Усик и са препратка към цитат от Библията: „Аз съм Алфата и Омегата, началото и краят“. На гърба е добавено изображение на котка (псевдонимът на Усик е Котката).

Ще напомним, че Александър Усик купи въпросното Audi RS Q8 с мощност 600 конски сили през 2021 година и почти веднага го постави на 23-цолови колела. Звездният боксьор притежава доста интересни автомобили, но този му най-любим.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.

Свързани новини