Отидете към основна версия

8 689 21

VW ID.7 вече се предлага у нас (БГ ЦЕНИ)

  • vw-
  • volkswagen-
  • id.7-
  • цена

Базовият модел започва от 114 560 лева

След премиерата на ID.7 през април, Volkswagen вече предлага електрическия си флагман и на родна земя, става ясно от конфигуратора на марката в официалния сайт. Електрическият наследник на Passat дебютира по време на автомобилното изложение в Шанхай, бележейки официалната си премиера в световен мащаб.

Към момента електрическият лифтбек се предлага в едно ниво на оборудване– Pro, а на по-късен етап се очаква да видим и Pro S. Двете модификации ще се задвижват от електромотор на задната ос с 282 конски сили. При модификацията Pro той се комбинира със 77кВтч батерия, която осигурява пробег от 620 километра с едно зареждане. При върховата модификация Pro S, батерията е 86кВтч и осигурява 700 километра с едно зареждане. При Pro S модификацията се поддържа до 200кВ зареждане, докато Pro модела се зарежда с до 170кВ.

За момента цените на ID.7 започват от 114 560 лева, като тази сума може да бъде повишена в зависимост от това какви опции изберете. Стандартно всички модели пристигат с хед-ъп дисплей с виртуална реалност, който може да се контролира от сензорните бутони върху волана. В средата пък е разположен 15-инчов екран, който е идентичен с вече познатата ни конфигурация от други модели, но с по-големи размери.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 23 гласа.

Свързани новини