Отидете към основна версия

1 971 11

Новото комби на BMW ще се продава в 32 страни, включително и у нас

  • bmw-
  • 5 series-
  • i5-
  • touring

Премиерата е насрочена за февруари

По-рано този месец BMW показа за първи път новото поколение на 5 Series Touring, което получава кодовото означение G61. Моделът ще се появи в началото на следващата година потвърдиха от германската марка, като дори загатнаха за премиерата със силуета на модела, който дебютира под формата на седан по-рано тази година.

BMW възнамерява да продава новото голямо комби със същите задвижващи агрегати като седана 5 Series (G60), така че ще има различни бензинови, дизелови, plug-in хибридни и електрически варианти. Флагманът ще бъде M5 Touring, който ще се завърне за трето поколение, за да последва стъпките на E34 и легендарния модел с V10 - E61.

Сега от компанията разкриха и в кои страни можем да очакваме комбито и без изненада, България е една от тях. Освен у нас, новото i5 и конвенционалната 5 Series ще се предлага още в Австрия, Белгия, България, Германия, Гърция, Дания, Естония, Ирландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Хърватия, Чехия, Швеция, Обединеното кралство, Норвегия, Швейцария, Япония и Тайван.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини