Отидете към основна версия

2 902 8

Запознайте се с новия Hyundai Tucson

  • hyundai-
  • tucson-
  • джип-

Кросоувърът е променен, както в екстериора, така и в интериора

Британското подразделение на Hyundai пусна първите снимки на обновения Tucson, чието четвърто поколение дебютира през 2020-та година. Обновеният модел получава промени в интериора и екстериора, като за разлика от други производители, тук те са лесно различими и могат да бъдат забелязани още на пръв поглед.

Арматурното табло е напълно преработено. Сега то е приведено в съответствие с това на Ioniq 5, като двата 12,3-инчови екрана са групирани в един и същи корпус. Както и при електрическия кросоувър, логото на Hyundai върху волана е заменено с четири точки, което е морзов код за буквата "H".

Контрола на климатичните настройки също е обновен и е приятно изненадващо, че има по-конвенционални бутони за управление, отколкото преди. Забелязваме още и чифт въртящи се копчета с вградени екрани за климатика, както и още две сребристи копчета за силата на звука и други настройки. Централните вентилационни отвори са по-тънки отпреди и създават илюзията за непрекъснат вентилационен отвор. Селекторът за предавките е преместен върху кормилната колона.

Що се отнася до външния вид, там откриваме преработена решетка, която запазва дизайна с няколко дневни светлини интегрирани в решетката, но те вече са с нова форма. Нови са и основните светлини, както и отворите на бронята. Можем да видим също така и нови джанти, както и нов цвят. За момента не се казва нищо за задвижването, което вероятно ще бъде разкрито в близките дни.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.

Свързани новини