Отидете към основна версия

3 183 18

Нови снимки показват подробно Cybertruck

  • tesla-
  • cybertruck-
  • пикап

Кадрите са най-добрите до момента

До доставките на Cybertruck остава седмица, но ето, че вече имаме отличен поглед към пикапа на Tesla, след като професионални снимки на ръбатия модел бяха споделени в социалните мрежи. Кадрите изглежда са от рекламна кампания на Tesla и показват всичко от пикапа, включително екстериора, интериора и предния „багажник“.

Some new Tesla Cybertruck pics @WholeMarsBlog @ray4tesla @MatthewDR pic.twitter.com/3QURx8PT80

— YYDS (@ya78756632) November 21, 2023

На една от снимките е показан близък план на сензорния дисплей, който разкрива част от менюто. Виждаме плочките за управление на покривалото на автомобила (отваряне/затваряне), настройките на окачването (влизане/ниско/високо), регулирането на волана и огледалата, фаровете, детското заключване, заключването на прозорците, няколко режима и др.

pic.twitter.com/52QG0uR2oY

— YYDS (@ya78756632) November 21, 2023

Предните седалки са с щедри странични опори и перфориран материал, което подсказва, че са вентилирани и отопляеми. Има и снимка на предния „багажник“ с отворен капак, която разкрива приличен обем, но далеч не сравним с този на F-150 Lightning. Освен това снимка в близък план показва триъгълната капачка на страничните огледала и огромната чистачка на предното стъкло.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.

Свързани новини