Отидете към основна версия

2 431 20

Разкриха колко струват частите на Cybertruck

  • tesla-
  • cybertruck

Чистачката например струва 75 долара

Когато преди няколко седмици Tesla показа серийната версия на Cybertruck, стана ясно, че новият електрически пикап ще струва повече от първоначално обявената цена. А сега научаваме, че поддръжката му също ще бъде доста скъпа.

По-рано в интернет бяха публикувани подробности за цените на различни компоненти, които показват, че за да осигури здрав пикап с отличителна естетика, Tesla е трябвало да включи и някои скъпи компоненти. Например, както се вижда от скрийншоти, споделени от потребител на Cybertruckowenrsclub, цената за подмяна на чистачката и рамото за Cybertruck е 165 долара. Самата чистачка струва 75 долара.

Предполагаемите официални данни за цените включват и стъклото на предното стъкло, което за Cybertruck струва още по-скъпо - 1900 долара. Стъклото на Tesla е изработена от Gorilla Glass, за което компанията твърди, че е устойчиво на драскотини и пукнатини, което може да намали честотата на подмяна.

Сложната система за завиване на предните колела струва 3300 долара, докато частите по предницата с капака и бронята струват около 2845 долара. Предните калници са 550 долара за брой, а страничните стъкла са между 200 и 260 долара.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.

Свързани новини