Last news in Fakti

15 Декември, 2023 12:10 4 889 36

Серина Уилямс и нейният съпруг станаха първите звезди, получили Tesla Cybertruck

  • серина уилямс-
  • tesla-
  • cybertruck

На 30 ноември Алексис Оханян присъства на предаването на пикапа в завода на Tesla в Тексас

Серина Уилямс и нейният съпруг станаха първите звезди, получили Tesla Cybertruck - 1

Серина Уилямс и нейният съпруг Алексис Оханян бяха видени в Маями да се отправят към парти с нов Tesla Cybertruck. Алексис, един от основателите на Reddit, беше сред първата група клиенти, които получиха най-новата версия на автомобила. Информацията е на Daily Mail.

На 30 ноември Алексис присъства на предаване на живо в завода на Tesla в Тексас, където Илон Мъск лично го закара до новия Cybertruck. Най-новата версия на модерния футуристичен автомобил на Tesla струва 49 890 долара за вариант със задно предаване и 68 890 долара за версия със задвижване на всички колела.

Серина Уилямс и нейният съпруг станаха първите звезди, получили Tesla Cybertruck

По време на последното им излизане в Маями, Алексис седна зад волана на неговата зашеметяваща нова кола, докато Серена зае предната седалка до пътника. Те присъстваха на звездно парти, организирано от милиардера Уейн Бойч.

Уейн организира парти насред Art Basel, световноизвестният панаир на изкуството, който знаменитостите обичат да посещават. Серина и Алексис се присъединиха към блестящ списък с гости, включващ Леонардо ди Каприо, Том Брейди, Синди Крауфорд и Дуейн Уейд.

По-малко от две седмици по-рано Алексис Оханян беше в Тексас на церемония, на която Илон раздаваше лично новите пикапи Cybertruck. Алексис стана третият човек в света, получил тази кола. Друг щастлив собственик на този футуристичен автомобил беше Филип Сарофим, основател и главен изпълнителен директор на Trousdale Ventures.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цеко сифоня

    38 4 Отговор
    Епа тоя глиган само товарна кола може да го носи.
  • 2 уловка за наивници

    25 6 Отговор
    Нда ,Серена и Алексис наистина получиха (безплатно) едно от грозилищата ,даже сме убедени , че са получили и една добра банкова "новогодишна честитка" от Мъск ,щото рекламата е скъпо струваща услуга (особено ,ако трябва да рекламираш подобно ... нещо).

    Коментиран от #4

  • 3 Ко речи?

    9 5 Отговор
    Ало, ФАКТите! Последно, Серен или Серина? Не че има голямо значение за мен. Значение има за Уилямс, защото, ако е с "и", бая ще е омазан в кафяво.
  • 4 Само така си мислиш

    7 15 Отговор

    До коментар #2 от "уловка за наивници":

    Двата милиона поръчки бяха направени преди тази "реклама" и по-скоро потокът на парите ще е бил в обратна посока платили са си, за да получат пикапа без да чакат.

    Коментиран от #5, #7, #11, #13

  • 5 Мъскова мъдрост

    9 4 Отговор

    До коментар #4 от "Само така си мислиш":

    Не е луд този , който яде зелника .
  • 6 иваило

    11 4 Отговор
    а генератор за е;електричество има ли към този таралясник
  • 7 гого

    16 5 Отговор

    До коментар #4 от "Само така си мислиш":

    на този таралясник ли хаха по грозно нещо не съм виждал през живота си

    Коментиран от #9

  • 8 Бате Бате

    8 11 Отговор
    Изродски къртач! Брониран Стелт бомбардировач

    Коментиран от #19

  • 9 Сменят се нравите

    7 10 Отговор

    До коментар #7 от "гого":

    "по грозно нещо не съм виждал през живота си"

    Едно време такива умници като тебе обясняваха че жените им са грозни, понеже нарочно ги били избрали такива, за да не се заглеждат чуждите мъже по тях. Като те гледам доста си се панирал, че правилото вече не важи и току виж някой я грабнал!

    Коментиран от #10, #14

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 12345

    8 6 Отговор

    До коментар #4 от "Само така си мислиш":

    Два милиона поръчки, но сега първите получили реална оферта за покупка ревът, защото цената която им е оферирана е около 120 хил.долара. Така, че ще видим какви продажби ще има реално при тези цени. Модел Х и модел S записват символични продажби, поради високата си цена.

    Коментиран от #12

  • 12 9876543210

    5 10 Отговор

    До коментар #11 от "12345":

    Да не мислиш, че това са окончателните цени? Тесла може да прави каквото си пожелае с цените и да ги коригира както нагоре, така и надолу. Предполагам че първоначалните корекции ще са нагоре, за да откажат максимален брой клиенти, които са поръчали пикапа.

    От тези два милиона, все ще има желаещи които да платят поне 20-30% по-висока цена от днешната, както и да преглътнат детските болести, само и само да си получат пикапа веднага.

    При планиран максимален производствен капацитет от 250 000 броя годишно, който я бъде я не бъде постигнат през 2025, дори 3/4 от хората да се откажат, ако сега го поръчаш ще го получиш най-рано през 2027 година. А Тесла както знаеш не си спазва сроковете и вероятно ще е по-късно. Ще намалят цените чак, когато намалее опашката от плащащи.

    Коментиран от #22

  • 13 И реално

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Само така си мислиш":

    се оказа, че едва 30% от тези 2 млн поръчки биха си го взели ….

    Коментиран от #17

  • 14 Ти затова

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "Сменят се нравите":

    муже ли си взимаш?🤣🤣
  • 15 Русофил

    2 12 Отговор
    Желая на всички руски слуги по една Уазка или Лада-нива да ги карат през целия си живот.
    Ние ще чакаме ред за Cybertruck
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Дежавю

    6 4 Отговор

    До коментар #13 от "И реално":

    Не е като да не сме го виждали и преди. Не е като да не сте говорили същите глупости и преди.

    Същото се случи и при представянето на Тесла модел 3 за която хората бяха броили по 1500 долара за резервация и беше натрупала 500 хиляди поръчки.

    Като видяха интериора и че съдържа "само един голям телевизор по средата", половината от тях казаха "къде са ни копчетата и ръчките - върнете ни парите"

    А вие говорихте абсолютно същото. Как свърши ли балъците и дори тези 250 000 броя няма да могат да бъдат продадени. Тогава още приказвахте и как Тесла няма да може да ги произведе защото ще е фалирала много преди това. Как ако наистина електромобилите имат успех, истинските автомобилни производители ще я започнат да ги произвеждат и Тесла вече със сигурност Ще фалира. Как ако по света има един-два милиона електромобила няма да има достатъчно ток за тяхното зареждане и трябва да се изградят десетина атомни централи и ред подобни глупости на които сега и вие сигурно се смеете! Историята се повтаря ама вие сте си все едни и същи и няма да се промените!

    Коментиран от #18

  • 18 Извинявай

    2 6 Отговор

    До коментар #17 от "Дежавю":

    но всичко наред ли е, добре ли си??? Кой-ние, какво сме говорили…???
    Нещата не са добре и идваш малко професор… от 1 изречение си наставяш тиради…
    Имаш ли тесла?
  • 19 Само като

    8 5 Отговор

    До коментар #8 от "Бате Бате":

    го видиш гримирания ви кумир и изкукуригалия Джей Лено и ти става колко не е нагласено всичко….
    Точно вчера ми се хвалеше един тРесльо как бил доволен от С-ката, че от вкъщи зареждал безплатно, ускорявала добре и най-икономична била със 110-120… ама на 200-300 км спирал да си зареди от около 20% до 80%… със зор и икономии 400 км макс… всичко с малко повече темпо и 150-60+ става трагично…
  • 20 Мода

    7 3 Отговор
    Какво нещо е модата. Тази грозотия не е за гледане, обаче нали е тренди, хората я купуват. Не му завиждам на мъжа на Серена с тая жена и тази кола, да си ги ползва със здраве.

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ...

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "9876543210":

    ау леле капацитет, като може да си прави квото иска що не ги пусне на себестойност или на оригиналната обявена цена на тоя кашон :))))) Айде скривай се че...

    Коментиран от #23

  • 23 Защото не са глупаци

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "...":

    Дай ми поне една разумна причина да го направи? Нещо от рода на да събере още един милион поръчки за да може като е го поръчваш днес да го получиш след 15 години, защото ще го продава на 40 000 а цените за последните четири години и на бензиновите станаха повече?

    Или да го продава на себестойност която към момента е около 200 хиляди долара и така и да не разбере колко са реалните поръчки за да си планира производствения капацитет?

    По-скоро ще направи каквото са правили и досега. Това че толкова години нямаше Тесла модел 3 на 35 000 долара по никакъв начин не попречи на възхода на Тесла, нали? И най-ненадейно сега като най-накрая производствения капацитет настигна търсенето цената е дори по-ниска от 35 000 долара, ако сметнем инфлацията.
  • 24 Доктора

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "Модерният си ти":

    Аз бих отговорил, като човек който цени съдържанието И опаковката.
    Притежавам стилен и красив V8 седан (не е немски, нито американски), който има страхотна динамика, умопомрачителен звук и натурално усещане, а даже е и надежден.
    В този богат свят защо трябва човек да се задоволява само с опаковка или само със съдържание - не може ли да има и двете?
    Подходящ материал за съпруга още не съм открил тъй като не мога да се задоволя само с опаковка или само със съдържание - и двете неща са задължителни ако човекът, който ги изисква е стойностен.

    Коментиран от #25, #29

  • 25 Докторе

    3 3 Отговор

    До коментар #24 от "Доктора":

    Напълно подкрепям мнението ти. Когато говорим за собствен автомобил и съпруга е лесно. Но нека поговорим за приятели и инструменти например?

    Тях по външния вид ли ги избираш задължително? Ами ако един стойностен човек не е надарен с красива външност или не я поддържа, няма ли да ти е приятел? А когато жена ти остарее ще я замениш с по красива версия ли? Аз също не обичам да правя компромиси, но ако се налага да направя такъв бих направил компромис с опаковката ако трябва да избирам между опаковка или съдържание и не мога да взема двете.

    Коментиран от #31

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Баща ти":

    Много правилно.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Жъээж

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Доктора":

    Осещаш ли колко си смешен. То явно не си стойностен за стойностния материал щом още не си го намерил в свят пълен със стойностен материал.
  • 30 Ляв бек

    3 0 Отговор
    Ся....Пичове,нито нявга ша карате таквоз нещо,пък и едва ли ша го видите изобщо. Тъй че, аре без резки коментари, сядайте у Гоуфовити и Мерцидесити, и газ до дупка на втора!

    Коментиран от #35

  • 31 Доктора

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Докторе":

    Прав си, не бях помислил относно тези неща.
    Радвам се, че все още има толкова трезво разсъждаващи хора като теб.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Буха ха

    1 0 Отговор
    Подарявам букварчета, безплатно за всички слабограмотни
  • 35 Леля Гошо

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Ляв бек":

    оФчи, за този гюм ще е необходима категория Це, не може да влезе в повечето подземни паркинги и гаражи, и ще завива с три маневри из центъра на София. Ако обаче живееш в село Крива бара и ще го ползваш да ходиш до град Лом, става.
  • 36 Теслата

    0 0 Отговор
    Първите звезди и поредните балъци...