Отидете към основна версия

4 558 7

Чували ли сте за Mercedes S-Klasse пикап?

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • w210-
  • пикап-
  • тунинг

Много необичаен Mercedes-Benz S-Klasse, произведен през 2010 година се появи в Япония. Представителният седан е превърнат в... двуместен пикап. Тунингът на този Mercedes е извършен от местни японски майстори.

Трябва да се отбележи, че седанът е преработван два пъти. Първоначално става катафалка, но след това колата сменя собственика си и е превърната в пикап. Отпред това е стандартен Mercedes-Benz S-Klasse W221.

Но задната част на колата е напълно отрязана и на нейно място е монтирана доста странна дървена каросерия. Трябва да се отбележи, че дизайнерите са се придържали към елементите на марката, защото задните светлини са заимствани от Mercedes G-Klasse.

В салона предният панел и седалките на първия ред не са променени. В декорацията са използвани кожа и дърво, а оборудването включва климатроник, круиз контрол, електрическо задвижване и отопление на седалките.

Тъй като това е версия на Mercedes-Benz S350, под капака си стои добре познатият 3.5-литров бензинов V6 двигател, който е с мощност 272 к.с. Този агрегат работи съвместно със седемстепенна автоматична скоростна кутия.

Има и още нещо интересно. Пробегът на автомобила е само 17 000 км. Сега се планира уникалният пикап Mercedes-Benz да бъде продаден за 6 милиона йени - сума, равняваща се приблизително на 42 200 долара.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 11 гласа.

Свързани новини