Отидете към основна версия

3 128 18

Собственик на Cybertruck сподели разочарованията си

  • tesla-
  • cybertruck-
  • пикап

Пикапът за над 100 хиляди долара пристига с огромни фуги

След многобройни забавяния Cybertruck на Tesla влезе в производство миналата година. Първоначално изглеждаше, че той е предназначен само за служители на Tesla и избрани привилегировани купувачи. Сега обаче дойде ред и на първите “обикновени” клиенти на марката, които притежават Cybertruck и да споделят впечатления от първа ръка. Един такъв споделя разочарованията си във форум, разкривайки значителни проблеми с качеството, особено като се има предвид цената от над 100 000 долара. Въпреки първоначалното разочарование по отношение на пробега, ограничените конфигурации и по-високите от обещаните разходи, по-внимателното разглеждане на неговата технология разкрива интригуващ електрически пикап.

Гледната точка е споделена във форума CybertruckOwnersClub, подчертава цялостното качество на изработката "А-" за Tesla, с дребни проблеми като неправилно подравнени панели и проблемно управление на мигачите. Забележително е, че в задния край на товарния отсек, където се застъпват капакът на покривалото, има видима пролука, което поражда опасения относно проверката преди доставката и цялостното качество на изработката на Cybertruck. Степента на този проблем при Cybertruck остава несигурна; не е ясно дали този пикап е изолиран случай, или и други могат да имат същия проблем.

Като се има предвид голямото участие на роботи в производството на Cybertruck, вероятно е този проблем да не е единствен. Собственикът, Susu2142, набляга на по-изразен проблем с мигача, като заявява, че той не работи в около 30% от случаите. Макар че той планира да разгледа проблема с мигачите с Tesla, няма потвърждение за повдигане на въпроса за проблема с панелите на каросерията. В положителен план собственикът изразява задоволство от впечатляващото кормилно управление, повече от достатъчното ускорение и огромното внимание, което получава.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 16 гласа.

Свързани новини