Last news in Fakti

15 Януари, 2024 10:20 3 086 18

Собственик на Cybertruck сподели разочарованията си

  • tesla-
  • cybertruck-
  • пикап

Пикапът за над 100 хиляди долара пристига с огромни фуги

Собственик на Cybertruck сподели разочарованията си - 1

След многобройни забавяния Cybertruck на Tesla влезе в производство миналата година. Първоначално изглеждаше, че той е предназначен само за служители на Tesla и избрани привилегировани купувачи. Сега обаче дойде ред и на първите “обикновени” клиенти на марката, които притежават Cybertruck и да споделят впечатления от първа ръка. Един такъв споделя разочарованията си във форум, разкривайки значителни проблеми с качеството, особено като се има предвид цената от над 100 000 долара. Въпреки първоначалното разочарование по отношение на пробега, ограничените конфигурации и по-високите от обещаните разходи, по-внимателното разглеждане на неговата технология разкрива интригуващ електрически пикап.

Гледната точка е споделена във форума CybertruckOwnersClub, подчертава цялостното качество на изработката "А-" за Tesla, с дребни проблеми като неправилно подравнени панели и проблемно управление на мигачите. Забележително е, че в задния край на товарния отсек, където се застъпват капакът на покривалото, има видима пролука, което поражда опасения относно проверката преди доставката и цялостното качество на изработката на Cybertruck. Степента на този проблем при Cybertruck остава несигурна; не е ясно дали този пикап е изолиран случай, или и други могат да имат същия проблем.

Като се има предвид голямото участие на роботи в производството на Cybertruck, вероятно е този проблем да не е единствен. Собственикът, Susu2142, набляга на по-изразен проблем с мигача, като заявява, че той не работи в около 30% от случаите. Макар че той планира да разгледа проблема с мигачите с Tesla, няма потвърждение за повдигане на въпроса за проблема с панелите на каросерията. В положителен план собственикът изразява задоволство от впечатляващото кормилно управление, повече от достатъчното ускорение и огромното внимание, което получава.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селянин

    21 9 Отговор
    Яко подвеждащо заглавое некореспондиращо с последните три реда от статията. Амо по тази логика аз мога да намеря кусури на всички произвещани в момента автомобили без значение от марката.

    Коментиран от #5, #7

  • 2 Бития-бит

    11 4 Отговор
    е...ния-е.ан
  • 3 голяма тесла

    21 4 Отговор
    Абе - тесла , ама много скъпа ! Както се казва - голяма ТЕСЛА .
  • 4 многУ грознУ , бе

    28 5 Отговор
    Колко ли трябва да е гламав човек , та да е готов да наброи 100000$+ за това ... нещо , па и да чака две години да му го сглобят ?!
  • 5 ПЕШО

    22 8 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    Това е пикап....пикапът е работна кола, на кой му пука какви са фугите на работната кола..... и да са малки... след 2 месеца работа ще са криви ...... пф..... купуват си работни коли да се фукат и да ходят на разходка по паветаат ....

    Коментиран от #9

  • 6 Бмх

    28 4 Отговор
    Балъци много и заради тях Мъск е богат.

    Коментиран от #14

  • 7 Ганьо

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    Какви са заключенията от последните редове…??? Обръщали му повече внимание…., НИМА??? За какво, че кара тази грозотия безмислена или, че си намира по-лесно тъпкачи да го оправят за едно возене и с-ка???
  • 8 Мяза

    13 3 Отговор
    на бордюр.
  • 9 Мхм

    18 6 Отговор

    До коментар #5 от "ПЕШО":

    Който търси работен пикъп трък купува Шеви Радо Форд ф150-250 или Рам тесла пикъп се купува от клоуни за да ги видят
  • 10 Хохо Бохо

    7 6 Отговор
    САЩ, зимата, снежна покривка 30-40см с отрицателни температури. Перфектно изчистен път с преспи от страни. И от преспите, в банкета се подават стотина електрички от различни марки и модели. Същи като в постапокалиптичен филм. Найс а?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Брониран Киберкамион

    8 8 Отговор
    Той получава безплатна бронировка за 45-ти калибър офроуд животно с 15 тона тяга и тон и половина товар, 5 места и 100 за 2.8 секунди, над 200 км/ч...
    Една мрънла каквото да й дадеш, ще мрънка.
    пАли с 200 и да те няма!

    Коментиран от #13

  • 13 Доктора

    10 5 Отговор

    До коментар #12 от "Брониран Киберкамион":

    Почти всичко, което написа е грешно.
    Офроуд!? Не!
    Капацитетът на теглене е 5-тона, а товароносимост е 1133кг. , което не са добри характеристики за нещо, което претендира, че е пикап.
    Времето за ускорение е от 10 до 100км/ч защото Тесла лъжат, чрез rollout, а да не забравяме, че ускорението и максималната скорост са само за топ варианта, а обикновените варианти са бавно.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гост

    5 1 Отговор
    Честито,теслари!
  • 17 Тез пък

    6 1 Отговор
    Тези ги правят в час по трудово, но тези дето ги купуват са за е...., но пък те не знаят какво е час по трудово.
  • 18 СЗО

    1 0 Отговор
    Я па тоа! Кой ти ползва мигачи?