Отидете към основна версия

2 559 6

Ясно е колко струва бензиновият Mini Cooper у нас (БГ ЦЕНИ)

  • mini-
  • cooper-
  • cooper cooper s-
  • jcw

Моделът започва от 54 500 лева

Точно преди седмица Mini показа новия Cooper с бензинов двигател във версиите Cooper C и Cooper S, а сега, двата модела вече са налични в конфигуратора на марката за България. Започвайки с базовия модел, известен като Cooper C, той се отличава с 1,5-литров трицилиндров двигател с турбокомпресор, осигуряващ мощност от 154 к.с. и въртящ момент от 230 нютон метра. Цената на този модел започва от 54 500 лева в ниво на оборудване Essential и достига до 74 044 лева в най-наточеното изпълнение John Cooper Works.

По-мощният вариант предлага по-голям 2,0-литров четирицилиндров двигател с турбокомпресор, който развива 201 к.с. и 300 Нм. Тук цените започват от 62 400 лева за модел в ниво на оборудване Essential и достигат до 81 944 лева за John Cooper Works изпълнение. Очаква се по-късно тази година или догодина да видим и John Cooper Works модел, който ще дебютира с още по-агресивна визия и още повече мощност.

Възможностите за персонализация са обширни - от различни размери на колелата, вариращи от 16 до 18 цола, до избора между четири различни цвята на покрива. За модела Favoured се предлага и опцията Multitone Roof, която позволява трицветно градиентно покритие на покрива.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.

Свързани новини