Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 13:27 2 509 6

Ясно е колко струва бензиновият Mini Cooper у нас (БГ ЦЕНИ)

  • mini-
  • cooper-
  • cooper cooper s-
  • jcw

Моделът започва от 54 500 лева

Ясно е колко струва бензиновият Mini Cooper у нас (БГ ЦЕНИ) - 1

Точно преди седмица Mini показа новия Cooper с бензинов двигател във версиите Cooper C и Cooper S, а сега, двата модела вече са налични в конфигуратора на марката за България. Започвайки с базовия модел, известен като Cooper C, той се отличава с 1,5-литров трицилиндров двигател с турбокомпресор, осигуряващ мощност от 154 к.с. и въртящ момент от 230 нютон метра. Цената на този модел започва от 54 500 лева в ниво на оборудване Essential и достига до 74 044 лева в най-наточеното изпълнение John Cooper Works.

По-мощният вариант предлага по-голям 2,0-литров четирицилиндров двигател с турбокомпресор, който развива 201 к.с. и 300 Нм. Тук цените започват от 62 400 лева за модел в ниво на оборудване Essential и достигат до 81 944 лева за John Cooper Works изпълнение. Очаква се по-късно тази година или догодина да видим и John Cooper Works модел, който ще дебютира с още по-агресивна визия и още повече мощност.

Възможностите за персонализация са обширни - от различни размери на колелата, вариращи от 16 до 18 цола, до избора между четири различни цвята на покрива. За модела Favoured се предлага и опцията Multitone Roof, която позволява трицветно градиентно покритие на покрива.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 някойситам

    12 1 Отговор
    Тривратен хетч, с 3 цилиндров двигател, никаква мощност, комфорт или нещо друго, което да струва 60 000 лв...
    За тези пари - нова Octavia е топ избор, или ако имате късмет - нова Kia Sportage :)
  • 2 Българин

    5 0 Отговор
    Трицилиндров двигател признавам само във Вартбург 353. Четиритактовите трицилиндрови двигатели не ми харесват.Това разбира се е лично мое мнение и не ангажирам никого с него.
  • 3 тъй шъй

    1 3 Отговор
    Има отлични 3-цилиндрови мотори. Някои докарват звук като 6-цилиндрови и вибрират по-малко от 4-цилиндрови. Иска се малко да се покарат, а не кой кво чул. Но тук въпросът е това онзи 3-цилиндров мотор на БМВ ли е, известен с проблеми.
  • 4 Шат на п…а главата

    4 0 Отговор
    82000 лв. за Mini, това е откачена работа!!!
  • 5 Рук

    2 0 Отговор
    Майка си и Баща си
  • 6 Рук

    1 0 Отговор
    Майка си и Баща си