Отидете към основна версия

13 204 8

Слон размаза Volkswagen с туристи в ЮАР

  • volkswagen-
  • слон-
  • инцидент-
  • юар

Разгонен мъжки слон нападна автомобил с двама британски туристи, преобърна го неколкократно и го смачка напълно пред очите на други любители на сафарито в южноафриканския резерват "Крюгер", съобщава New York Daily News. Инцидентът е заснет с телефон.

Англичаните Яанс Де Клерк и Сара Брукс искали да видят отблизо с дивите животни в резервата. Приближили слона със синия си Volkswagen Polo, въпреки че самецът вече бил видимо раздразнен и показвал признаци на агресия, махал изнервено с уши и замахвал с бивни по посока на колата.



Накрая търпението на слона се изчерпало и той атакувал странично VW-то. При един от ударите пробил вратата с бивните си и разпорил бедрото на туристката вътре, след което започнал да търкаля Polo-то като детска играчка. Освен получените нараняванията, слонската атака ще струва на туристите около http://bit.ly/L4H3ZG.
След инцидента администрацията на парка "Крюгер" взело решение животното да бъде умъртвено. Според рейнджърите слонът и преди се държал агресивно и нападал други самци.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини