Отидете към основна версия

10 054 35

Новите Москвичи рязко поевтиняха

  • москвич-
  • цени

Заводът намали драстично цените за почти цялата гама

Заводът на Москвич рязко намали цените за почти цялата гама модели. Това съобщи порталът „Автоновини на деня“. Оказа се, че от 7 март и седанът Москвич 6, и кросоувърът Москвич 3 са поевтинели значително.

Москвич 6, пуснат на руския пазар през 2023 година, е поевтинял с 490 хиляди рубли (5 000 евро) във всичките си нива на оборудване. В същото време той губи „директната отстъпка“ от 200 хиляди рубли (2 000 Евро), която от началото на 2024 година се предлагаше за две версии със CVT.

По-интересното обаче е, че цената на модела Москвич 3 е паднала още повече. Така в нивата на оборудване „Стандарт“ и „Стандарт Плюс“ цените падат с 630 хиляди рубли (6 400 евро), а в модификацията „Комфорт“ - със 712 хиляди рубли (7 200 евро).

В "Москвич" намалението на цените обясняват с въвеждането на "нов подход към ценообразуването". Компанията реши да предложи „ясни, прости и прозрачни цени за клиенти без допълнителни условия под формата на отстъпки и замяна“.

Намалението на цените обаче е обвързано със срокове. Порталът на руския производител отбелязва, че новите цени ще важат само до 31 март, а броят на колите е ограничен. Какво ще се случи с цените на новите Москвичи след края на месеца, не е известно.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 39 гласа.

Свързани новини