Отидете към основна версия

3 473 9

Това е най-малкият и най-евтин кросоувър на Suzuki

  • suzuki-
  • hustler-
  • tough wild

Цената му е приблизително 20 000 лева

Оригиналната офроуд версия Tough Wild вече се появи в гамата на Suzuki Hustler 2024. Миниатюрният кросоувър е пуснат в продажба в Япония на цена от 1,76 милиона йени (10 300 евро или приблизително 20 000 лева). Това се съобщава на официалния сайт на Suzuki .

Suzuki Hustler е миниатюрен японски кей кар (субкомпактен градски автомобил) с дължина от само 3.4 метра и бруто тегло 810-880 кг. Автомобилчето се отличава с ъгловат дизайн с големи кръгли фарове.

Новият Suzuki Hustler Tough Wild може да се различи от стандартния модел по по-голям пластмасов бодикит, квадратни фарове за мъгла и различна радиаторна решетка. Освен това има и хромиран декор и 15-цолови джанти с гуми за офроуд.

Багажник на покрива се предлага срещу допълнително заплащане. Интериорът на Suzuki Hustler Tough Wild е решен с водоустойчиви материали, а оборудването е по-богато. Конфигурацията на кросоувъра е разширена - добавен е климатроник, отопляеми седалки и 10-инчов сензорен екран.

Кросоувърът Suzuki Hustler Tough Wild е оборудван със стандартен 660-кубиков двигател, който е допълнен с 48-волтов "мек" хибриден агрегат. Развива 49 к.с. в атмосферния вариант и 64 к.с. - с турбокомпресор. Автомобилът се предлага с предно или със задвижване на четирите колела, а просветът му е 180 мм.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 17 гласа.

Свързани новини