Отидете към основна версия

2 707 16

Само за истински фенове: Националният BMW събор наближава

  • bmw-
  • bmw club-
  • bmw събор

22-рото издание ще се проведе този уикенд

Както всяка година, така и тази, най-верните фенове на BMW се събират за националния събор на марката. 22-рото издание на едно от най-големите автомобилни събития у нас ще се проведе на 22 юни на летището в Стара Загора.

Започваме с най-вълнуващата част от събитието, а именно томболата за BMW 645 с V8 двигател, което в продължение на половин година бе внимателно подготвяно и тунинговано за новия си притежател.

Освен него, зрителите ще могат да се насладят още на дрифт шоуто, което ви очаква, изпълнено от топ професионалисти в бранша.

Предвидено е и целодневно драг състезание за любителите на марката, чието хоби е тестване на възможностите на любимата BMW кола.

Посетителите ще станат свидетели и на традиционния Shell V-Power конкурс за красота, в който жури ще оцени интериора и екстериора на записаните за участие автомобили. Разбира се, ще бъдат раздадени и награди за най-атрактивните модели.

Обособена ще бъде и специална зона от летището, в която през целия ден всички BMW фенове ще могат да наблюдават или вземат участие в любителски дрифт.

За тези, които искат да се повозят е предвидено ДРИФТ такси.

Организаторите съобщават, че всички събрани такси от дрифт таксито на Наско Кожухаров, ще бъдат дарени за каузата на Мони от Стара Загора и неговата борба с епилепсията и ДЦП.

Целодневно на събора ще се провеждат различни игри с награди в шатрите на нашите партньорите на събитието. Музикалното оформление ще бъде поверено на Torino & Pashata.

22-рият Национален BMW Събор ще завърши с награждаване в различните конкурсни категории и теглене пред нотариус на името на един от всички присъствали на събора, който ще получи голямата награда – BMW 645 с V8 двигател.

Организаторите от BMW Club Bulgaria дават гласност за пътната безопасност и намаляване на броя на жертвите на пътя.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.

Свързани новини

  • G-Power напомпа М3 CS до над 700 к.с.

    G-Power представи тунингована версия на BMW M3 CS, наречена G3M CS Bi-Turbo. Този пакет е насочен към водачи, които търсят повече мощност и агресивен ...
    вчера в 21:35 ч.
    745
    9
  • BMW XM ще бъде спряно от производство

    Този SUV, известен със своето управление и луксозен интериор, както и с противоречивия си дизайн, няма да получи замяна след края на производството си ...
    27.06.2024
    4 907
    3
  • BMW възражда 6 Series?

    Бъдещето на гамата на BMW е забулено в мистерия, като се появяват противоречиви съобщения за възраждането на 6 Series. Според доклад на Automotive ...
    27.06.2024
    954
    3
  • Чакането приключи: Това е новото BMW M5

    Чакането приключи - най-новата итерация на емблематичния супер седан BMW M5 е тук. Този дългоочакван автомобил може да се похвали с най-мощния двигате ...
    26.06.2024
    3 678
    17
  • Мистериозно BMW ще дебютира на Фестивала на скоростта в Гудууд

    Фестивалът на скоростта в Гудууд скоро ще започне и BMW обещава да запише запомнящо се присъствие. Компанията обещава да покаже цялата гама от наскоро ...
    24.06.2024
    1 180
    4