Last news in Fakti

18 Юни, 2024 11:38 2 672 16

Само за истински фенове: Националният BMW събор наближава

  • bmw-
  • bmw club-
  • bmw събор

22-рото издание ще се проведе този уикенд

Само за истински фенове: Националният BMW събор наближава - 1

Както всяка година, така и тази, най-верните фенове на BMW се събират за националния събор на марката. 22-рото издание на едно от най-големите автомобилни събития у нас ще се проведе на 22 юни на летището в Стара Загора.

Започваме с най-вълнуващата част от събитието, а именно томболата за BMW 645 с V8 двигател, което в продължение на половин година бе внимателно подготвяно и тунинговано за новия си притежател.

Освен него, зрителите ще могат да се насладят още на дрифт шоуто, което ви очаква, изпълнено от топ професионалисти в бранша.

Предвидено е и целодневно драг състезание за любителите на марката, чието хоби е тестване на възможностите на любимата BMW кола.

Само за истински фенове: Националният BMW събор наближава

Посетителите ще станат свидетели и на традиционния Shell V-Power конкурс за красота, в който жури ще оцени интериора и екстериора на записаните за участие автомобили. Разбира се, ще бъдат раздадени и награди за най-атрактивните модели.

Обособена ще бъде и специална зона от летището, в която през целия ден всички BMW фенове ще могат да наблюдават или вземат участие в любителски дрифт.

За тези, които искат да се повозят е предвидено ДРИФТ такси.

Организаторите съобщават, че всички събрани такси от дрифт таксито на Наско Кожухаров, ще бъдат дарени за каузата на Мони от Стара Загора и неговата борба с епилепсията и ДЦП.

Целодневно на събора ще се провеждат различни игри с награди в шатрите на нашите партньорите на събитието. Музикалното оформление ще бъде поверено на Torino & Pashata.

22-рият Национален BMW Събор ще завърши с награждаване в различните конкурсни категории и теглене пред нотариус на името на един от всички присъствали на събора, който ще получи голямата награда – BMW 645 с V8 двигател.

Организаторите от BMW Club Bulgaria дават гласност за пътната безопасност и намаляване на броя на жертвите на пътя.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хахахах

    32 6 Отговор
    Само не ми е ясно от къде ще намерят толкова много масло и автовози, за да си закарат колите там…
  • 3 Брабус

    28 6 Отговор
    Патрон на стбитието ще е Кондьо -доко-доко!

    Коментиран от #13

  • 4 мани беги

    22 3 Отговор
    на летището ще ги диагностицират, поставят диагнозата и оттам право към лудниците!
  • 5 Механик

    18 6 Отговор
    Оставете тоя събор! Кажета кога ще е прайда! Наближава ли?

    Коментиран от #9

  • 6 Друго си е дизела!

    19 3 Отговор
    Който успее да пристигне, другите с повреди няма да са там, по точно повечето!!!
  • 7 Сила

    22 4 Отговор
    Събор само за ИСТИНСКИ БГ ПРИМАТИ..... тия си мислят, че карат БМВ та.... Виждал съм БМВ та в Германия и САЩ...... това тука не знам кво се води, но поне намалява броя на БГ приматите.... Лошото е, че страдат и невинни хора !!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Сила

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Механик":

    И ти като Емчо ЗЛОБЧО само това те вълнува явно.... Къв е тоя зор не знам, никога не съм ги виждал за толкова години, а съм в центъра на София...... Явно който не се вълнува от това, го пропуска без излишен шум..... А Вие си ги търсите целенасочено...
  • 10 Читател

    13 4 Отговор
    Казал съм ви БМВ и Голф са диагноза не автомобили.Който разбрал разбрал.
  • 11 Иван от Троян

    11 2 Отговор
    Сега на това събитие да дойдат службите и да конфискуват тоя скрап ,собствениците да бъда качени на автобуси и да се закарат в някоя мина под земята и да блъскат с кирката следващите 100г ,от 8ч до 20ч вечерта без телефони .ТОВА заслужават тия простаци който правят катастрофи и са слабо акълни.
  • 12 Мда

    11 0 Отговор
    БДЖ да се готвят за изриване на скрап от релсите до Ст Загора.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 той

    10 0 Отговор
    Абе тоя "панаир" защо не го правят зимата...
  • 15 Никси

    3 0 Отговор
    Алоу феновете , поканете Филип Бричка , и той е от тая порода с Баварците !!!.
  • 16 Никси

    2 0 Отговор
    ама само не можах да разбера защо този уикенд след като е Черешовата Голяма Задушница , не може ли да го отложите за другия уикенд , или всеки си гони планове за Море и Почивки !!!.