Отидете към основна версия

20 077 31

Какви изненади готви Skoda за Женева?

  • skoda-
  • женева 2014-
  • автосалон

 

Чехите обявиха, че по време на предстоящото изложение през март в Женева ще покажат 14 автомобила. Най-интересната част от съобщението, което беше разпространено в страницата на марката във Фейсбук, беше: "Ще има изненади".

 
Специалистите веднага започнаха с предположенията, като сега ви представяме най-интересните от тях. Някои от тях почти сигурно ще се появят в Женева, за други е малко вероятно, но спекулациите по темата определено предизвикват голям интерес.

 VisionC

Информацията е съпроводена с един интересен ескиз. Рисунката в зелено най-вероятно изобразява новия прототип на марката. Студийната разработка е VisionC и впечатлява с излъчване на екстравагантно спортно купе с пет врати.

 Octavia G-TE

Другата изненада най-вероятно ще е с екологична насоченост. Става дума за новата Octavia G-TE и по-конкретно за модификация, работеща на природен газ G-TE. Това ще е второто пазарно предложение с природен газ за Skoda, след Citigo.

Octavia Scout

От практична гледна точка, най-интересната изненада е новата Octavia Scout, която ще е оборудвана със система за задвижване на четирите колела Haldex от пето поколение. Новата генерация Scout ще се отличава, освен с визия и технологии и с по-висок клиренс.

 Fabia

Има и спекулации, че прототип на следващото поколение Fabia ще заеме централно място на щанда на Skoda на автосалона в Женева. Автомобилът ще стане и първият субкомпактен модел на VAG, построен на моделната платформа MQB. Технологичните близнаци Polo и Ibiza по традиция ще се появят малко по-късно. 
 
Какво точно ще покаже Skoda на автосалона в Женева? Това предстои да узнаете в началото на следващия месец от екипът ни, който ще ви информира за всичко най-интересно, директно от мястото на събитието.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини