Отидете към основна версия

1 257 0

Volkswagen обнови стария Amarok за избрани пазари

  • vw-
  • amarok-
  • ranger

Пикапът е с изцяло нова предница

Южна Америка ще получи своя версия на Volkswagen Amarok - с известна промяна. Макар VW да го нарича трето поколение Amarok, той всъщност е съществен фейслифт на оригиналния модел от 2009 г. Истинският Amarok от второ поколение, който споделя платформата си с Ford Ranger, остава на разположение на други места.

Тази първа официална снимка от Volkswagen Аржентина предлага по-ясна представа за Amarok с южноамериканска спецификация в сравнение с изтеклата снимка от заводския цех. Цялостният силует остава познат, но предната част е значително променена, възприемайки най-новия дизайнерски език на VW.

Звездата на шоуто е новата радиаторна решетка, включваща модерни фарове и отличителна LED лента по цялата ширина. Бронята придобива по-изваян вид с въздухозаборници, напомнящи на VW Saveiro, а новите алуминиеви джанти добавят нотка свежест. Очаквайте незначителни промени в задните светлини в задната част.

VW запазва строга тайна относно техническите подробности, но Amarok вероятно ще запази здравото си шаси на рама. Малката емблема на радиаторната решетка подсказва за пренасянето на 3,0-литровия турбодизелов V6 и 2,0-литровия четирицилиндров вариант. Съществува и вероятност за ревизии в настройките на шасито и модернизиране на технологиите в салона. Вероятно ще останат налични както конфигурациите с единична, така и с двойна кабина.

Официалният дебют ще хвърли повече светлина върху спецификите на този Amarok, ориентиран към Южна Америка. С над 740 000 Amarok, които вече са излезли от завода в Пачеко, Аржентина (65% предназначени за износ), тази актуализирана версия е готова да продължи историята на успеха си в региона.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.

Свързани новини