Отидете към основна версия

7 010 20

Продава се четвъртвековна Toyota Land Cruiser 100, която е като чисто нова

  • toyota-
  • land cruiser-
  • 100

Цената ѝ обаче не е никак ниска

В САЩ беше открита идеално запазена Toyota Land Cruiser, слязла от конвейера през далечната 1998 година. Интересното е още, че този екземпляр от легендарния всъдеход е изминал само 11 400 км. Информацията е на уебсайта Cars and Bids .

Още от любопитните факти са, че тази Toyota Land Cruiser 100 винаги е била с един собственик, който се е грижил за колата, използвал я е много малко и не е излизал с нея извън асфалта. Поради тази прича състоянието на "джипа"е много добро - истинска капсула на времето.

Въпросната Toyota Land Cruiser 100 е със запазена оригинална боя, но има леки щети по купето. Коженият салон и въобще целия салон обаче са в перфектно състояние. Автомобилът е оборудван с климатик, люк, круиз контрол, CD плейър, електрическо задвижване и отопляеми седалки.

Под капака на Toyota Land Cruiser 100 е 4.7-литров бензинов V8 двигател с мощност 230 к.с. Той е съчетан с 4-степенна автоматична скоростна кутия, а задвижването на четирите колела е допълнено с редуктор и блокажи на диференциала.

Припомняме, че Toyota Land Cruiser 100 се произвежда от 1998 до 2007 година. Всъдеходът на рама е високо ценен заради своята надеждност, издръжливост и проходимост. Цените на запазени модели, като този не са ниски и респективно тази кола се продава за $78 500.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 19 гласа.

Свързани новини