16 Юли, 2024 12:47 2 758 0

Toyota ще обнови Land Cruiser 300 преди края на годината, но външно колата няма да се промени

  • toyota-
  • land cruiser-
  • 300
Toyota ще обнови Land Cruiser 300 преди края на годината, но външно колата няма да се промени - 1

Toyota работи върху обновяването на Land Cruiser 300. Това стана ясно след като японският ресурс BestCarWeb разкри първите подробности за иновацията. По-интересното е, че не става въпрос за рестайлинг. Външният вид на колата няма да се промени.

Интериорът също ще остане непроменен, но медийната система вече няма да има оптично устройство: актуализираният Land Cruiser 300 няма да ви позволява да слушате CD или DVD. Вместо това ще се появи HDMI интерфейс, както и слот за microSD карти с памет.

Подобренията в областта на безопасността засягат фирмената система Toyota Safety Sence (TSS) - тя ще бъде актуализирана до версия 3.0. TSS включва различни активни системи за подпомагане на водача.

Също така, Land Cruiser 300 ще бъде актуализиран, за да отговаря на новите изисквания за киберсигурност. Това надграждане обаче най-вероятно ще доведе до леко увеличение на цената. Официалната премиера на обновения Land Cruiser 300 се очаква в началото на ноември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА