Отидете към основна версия

725 0

Най-известната компания за драг гуми ще продава и гуми за улицата (ВИДЕО)

  • hoosier-
  • гуми-
  • драг-
  • писта-
  • улица

Hoosier ще предлага 46 размера

Hoosier, известна със своите високопроизводителни гуми за драг, навлезе в нова територия с пускането на първата си гума за улицата - TrackAttack Pro. Тази гума е проектирана да постига отлични резултати в сухи условия и да преминава безпроблемно между шофиране на писта и на улицата, благодарение на своя клас на износване 200.

Главният изпълнителен директор и президент на Hoosier, Йорг Бурфиен, подчерта неизследваната територия на компанията при създаването на улична гума, която може да осигури както представяне на пистата, така и ежедневна управляемост. Използвайки своя опит в състезанията, Hoosier конструира TrackAttack Pro с оптимизирани характеристики като централна част за по-добро спиране и изключително широка странична част за по-добро завиване.

Налична в 46 размера за джанти с размери от 15 до 21 инча, TrackAttack Pro се присъединява към конкурентния пазар на високоефективни летни гуми, включително Bridgestone RE-71RS, Yokohama A052 и Falken RT660. Нарастващият брой опции в този сегмент е от полза за клиентите, тъй като те могат да изберат гумата, която най-добре отговаря на техните нужди и стил на шофиране.

Hoosier позиционира TrackAttack Pro като гума за ентусиасти, които искат да отидат на пистата, да доминират в обиколките си и да се върнат у дома със същия комплект гуми. Предстои да видим как този нов участник ще се справи с утвърдените си конкуренти по отношение на представянето и издръжливостта.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини