Отидете към основна версия

2 453 6

Засякохме най-новото BMW по време на тестове (ВИДЕО)

  • bmw-
  • ix-
  • фейслифт-
  • мюнхен

Фейслифтът на iX вероятно ще се появи в края на годината

Мюнхен, Германия. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

В края на 2024 г. BMW се готви да представи фейслифт на iX, а наш екип се озова на правилното място и в правилното време, за да засече прототип покрит с камуфлаж. Засякохме колата близо до Мюнхен, където изглежда инженери на BMW провеждат последни тестове преди официалната премиера, планирана за следващите месеци.

Макар и напълно покрит с камуфлаж, моделът може лесно да бъде различен, като са видими и част от промените. Такива например можем да открием в предната част, където светлините са с нов дизайн в унисон с други модели на марката. Междувременно в задната част фините промени, като например нова форма на бронята, подсказват за цялостна реконструкция, обещаваща освежена естетика и потенциално подобрена функционалност.

В купето фейслифтовият iX обещава да запази репутацията си на технологично усъвършенстван автомобил с продължаването на конфигурацията на двойния 14,5-инчов екран. Тези екрани вече ще показват най-новата итерация на известната информационно-развлекателна система iDrive на BMW. Що се отнася до задвижването, там също очакваме промени, като за момента не е ясно дали те ще са големи или ще видим само подобрена ефективност на настоящата гама от задвижвания.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини