2 Октомври, 2024 12:15 2 079 6

Засякохме най-новото BMW по време на тестове (ВИДЕО)

  • bmw-
  • ix-
  • фейслифт-
  • мюнхен

Фейслифтът на iX вероятно ще се появи в края на годината

Засякохме най-новото BMW по време на тестове (ВИДЕО) - 1

Мюнхен, Германия. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

В края на 2024 г. BMW се готви да представи фейслифт на iX, а наш екип се озова на правилното място и в правилното време, за да засече прототип покрит с камуфлаж. Засякохме колата близо до Мюнхен, където изглежда инженери на BMW провеждат последни тестове преди официалната премиера, планирана за следващите месеци.

Засякохме най-новото BMW по време на тестове (ВИДЕО)

Макар и напълно покрит с камуфлаж, моделът може лесно да бъде различен, като са видими и част от промените. Такива например можем да открием в предната част, където светлините са с нов дизайн в унисон с други модели на марката. Междувременно в задната част фините промени, като например нова форма на бронята, подсказват за цялостна реконструкция, обещаваща освежена естетика и потенциално подобрена функционалност.

В купето фейслифтовият iX обещава да запази репутацията си на технологично усъвършенстван автомобил с продължаването на конфигурацията на двойния 14,5-инчов екран. Тези екрани вече ще показват най-новата итерация на известната информационно-развлекателна система iDrive на BMW. Що се отнася до задвижването, там също очакваме промени, като за момента не е ясно дали те ще са големи или ще видим само подобрена ефективност на настоящата гама от задвижвания.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аааа

    1 1 Отговор
    Копирали са го от Suzuku SCross.

    Коментиран от #2

  • 2 Бъъъ

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Аааа":

    Сега всички ще се юрнат да гледат как изглежда Suzuki S Cross... 😂

    Ето така се прави реклама.
  • 3 Сашо

    0 0 Отговор
    Беше в София преди няколко седмици , надмина ме по бул Тодор Александров
  • 4 Кой го боли

    2 0 Отговор
    За тея 6оклуци даже и пари искат😅😅😅
  • 5 Типичният българин

    1 0 Отговор
    А нарочно ли го засякохте, слязохте ли да се биете?
  • 6 дизайна

    0 0 Отговор
    Упорито продължават с дизайн за дубайско-китайски вкус. Само тези бъбреци, колкото и да са грозни показват каква е марката отпред.