Отидете към основна версия

1 402 5

Новата Kia Sportage без камуфлаж

  • kia-
  • sportage

В Южна Корея фотошпиони успяха да направят снимки на обновения кросоувър Kia Sportage без никакъв камуфлаж. Един от предсерийните прототипи беше изкаран на пътя за официална фотосесия.

Без значение как представителите на компанията се опитват да покрият новостта с чадъри, снимките се вижда, че не успяват. Съдейки по фотографиите, Kia Sportage има нови фарове без C-образни дневни светлини.

Вижда се, че и решетка на радиатора е основно преработена, като бронята с хромирана лента и предния капак също са нови. Задницата не е не е показана на снимките, но се очаква в нея да бъдат интегрирани нови светлини и да бъде сменена бронята.

Известно е, че на новия Sportage се обещава и по-технологичен интериор. Оборудването му ще включва 12.3-инчов цифров инструментален панел и модерна мултимедийна система с екран с подобен размер.

И двата дисплея ще ще бъдат монтирани под едно общо "стъкло". Обновеният Sportage ще получи разширен списък от системи за подпомагане на водача и подобрени опции за тапицерията на салона.

Няма официална информация за двигателната гама на кросоувъра. Очаква се обаче тя да бъде по-разнообразна. Според предварителната информация ще включва бензинови агрегати и хибриди, но компанията ще се откаже от дизелите. Дебютът на модела ще се състои през следващите седмици.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.

Свързани новини