Отидете към основна версия

990 0

Льоклер добави още едно специално Ferrari към своята колекция (ВИДЕО)

  • льоклер-
  • шарл льоклер-
  • formula 1

Моделът е един от 799-те произведени

Пилотът на Ferrari F1 Шарл Льоклер добави още едно бижу към впечатляващата си колекция от автомобили - SF90 XX Stradale. SF90 XX Stradale, със своя агресивен аеродинамичен дизайн и мощен хибриден задвижващ агрегат, е едно от най-екстремните пътни Ferrari-та, произвеждани някога. 4,0-литровият V8 двигател с две турбини на автомобила, комбиниран с три електромотора, осигурява зашеметяващите 1000 конски сили. Това позволява да се постигне зашеметяващо време за ускорение от 0 до 100 километра в час - само 2,3 секунди.

Персонализираният SF90 XX на Льоклер се отличава с уникални щрихи като цветовете на знамето на Монако върху страничните огледала и крайните плочи на задното крило, както и състезателния му номер „16“ върху вратите. Това поръчково Ferrari отразява страстта на Льоклер към състезанията и близката му връзка с емблематичната италианска марка.

С това последно попълнение гаражът на Льоклерк продължава да се разраства, като в него се помещават и други изключителни Ferrari-та като Daytona SP3, 488 Pista Spider и 812 Competizione A.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини