Отидете към основна версия

41 269 64

У нас се продава BMW E30 с над 700 коня

  • bmw-
  • e30-
  • 3er
Болшинството от автомобилните маниаци се вълнуват от най-мощните автомобили. Що се отнася до серийните образци, то се знае, че едноличен лидер е Bugatti Veyron Super Sport със своите 1 200 к.с. Различни тунинг фирми като Hennessey Performance например, вадят също малкосерийни версии с над 1300 коня, а отделни драг резачки се правят и далеч по-мощни.
 
Ние решихме да проверим какви са най-мощните автомобили, които се продават у нас. Бърз преглед в богатата база данни на най-голямата автомобилна страница в България  mobile.bg.bg и в сайта за безплатни обяви на частни лица Bazar.BG показва, че предложения с мощност над 700 коня не липсват. Добре известните Ferrari и Lamborghini са широко застъпени в тази мощностна класификация, но интерес ни направи едно тунинговано BMW 3er (E30).
 
Въпросното баварско возило е произведено през 1985 година, предлага се за 15 000 лв, но доработките му са сериозни. Към обявата е прикачено и доста интересно видео. Повече подробности за автомобила, както и въпросното видео, може да видите в самата обява. Иначе, всички предложения на БГ пазара на коли с мощност над 700 конски сили, разгледайте ТУК.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини