Отидете към основна версия

20 611 15

Появи се ново изключително скъпо Ferrari

  • ferrari-
  • special projects-
  • trs-
  • f12berlinetta

В интернет пространството се появиха първите фотографии на ексклузивна версия на суперкара Ferrari F12berlinetta. Версията е направена по специална поръчка от подразделението на италианския производител Special Projects.

По данни на портала Jalopnik новото уникално купе, което получава моделно обозначение TRS, струва $4.2 млн. За сравнение ще кажем, че цената на последния суперкар на Скудерията, носещ наименованието LaFerrari, започва от $1.4 млн.

Специалната версия Ferrari F12berlinetta TRS е снабдена със система за рекуперация на кинетичната енергия KERS, а основното външно отличие е, че купето е т.нар. тип "тарга". V-образният дванайсетак също не се е разминал без сериозни доработки.

От Special Projects форсират 6.3-литровия мотор, като повишават значително мощността му. За съжаление не се съобщава с колко точно конски сили е нараснала мощта на двигателя и какви са конкретните цифри, свързани с динамиката на автомобила.

Ще припомним, че стандартно Ferrari F12berlinetta разполага с мощност от 740 коня. Суперкарът е способен да ускорява от 0 до 100 км/ч за 3.1 секунди, а максималната му скорост превишава 340 км/ч.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини