Отидете към основна версия

4 178 32

Made in Russia в Китай

  • made in russia-
  • expo-
  • изложение-
  • китай-
  • русия

Два пъти по-голяма руска делегация на едно от най-големите китайски изложения

Снимка: Shutterstock

Мащабна национална експозиция под марката Made in Russia ще бъде представена на China International Import Expo (CIIE), която ще се проведе в Шанхай от 5 до 10 ноември, съобщава Руският експортен център (REC, VEB.RF Group).

"С подкрепата на Руския експортен център 66 руски компании ще представят своите продукти на CIIE. Руската експозиция ще заема почти 1700 кв.м и ще бъде разположена в 6 павилиона", съобщават от центъра.

От РИЦ уточниха, че руските стоки ще бъдат представени в павилионите „Хранителни и селскостопански продукти“, „Потребителски стоки – сувенири“, „Потребителски стоки – козметика и битова химия“, „Медицина и здравеопазване“, „Технологии и ИТ“ и „ Услуги ".

Например руски селскостопански компании ще представят на своите китайски партньори сладкарски изделия и шоколад, масло, алкохолни и безалкохолни напитки от известни марки и други хранителни продукти. Местните производители също ще запознаят гостите на изложението с руска козметика, хранителни добавки, медицински продукти и битова химия, както и ще покажат сувенири от дърво, кехлибар и слонова кост на мамут и много други.

Посетителите на изложението ще видят и високотехнологични решения за индустрията и ще оценят руския софтуер. В CIIE ще дойдат и износители на услуги - логистични компании и туроператори.

"Всеки път поставяме летвата по-високо за себе си. Тази година размерът на нашата делегация Made in Russia ще бъде два пъти по-голям от миналата година. Самата експозиция също ще се удвои. И ако миналата година нашите компании проведоха По време на изложението имаше повече от 250 срещи с потенциал от 1,6 милиарда рубли, тогава тази година планираме повече от 500 целеви срещи“, каза генералният директор на REC Вероника Никишина.

Освен продуктови презентации и b2b преговори, богатата програма за участниците в изложението Made in Russia включва практически ориентирани събития с участието на бизнес средите и китайските власти.

REC подкрепя участието на местни компании в China International Import Expo от самото му начало през 2018 г.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 22 гласа.

Свързани новини