Отидете към основна версия

8 533 2

Момиче мистериозно изчезва в Перник

  • изчезнало момиче-
  • перник-
  • мистерия

Мистерията около изчезналата преди шест дни таекуондистка от Перник Мирослава Николова заприлича на холивудски трилър, пише в. "Стандарт". 

Упоритото мълчание на полицията и антимафиотите по случая отприщи редица слухове в миньорския град. Предаваните от уста на уста версии са от рекорден за обикновена ученичка откуп от половин милион до жестоко изнасилване от цигани и опасността Перник да се превърне във втора Катуница. 
 
18-годишното момиче тръгва към дома си в понеделник (7 ноември) вечерта след тренировка и оттогава следите му се губят. Тогава тя е поела по тъмните стълби от стадиона към къщата си. Тя обаче е смятала тази част от квартала за своя територия. Често е разхождала сама кучето си там в дните, когато не се подготвя в залата. Според тренера пък дори двама-трима мъжаги трудно могат да се опрат на най-добрата му спортистка. Момичето е с множество награди, има черен пояс, а само след няколко дни трябвало да се яви на изпит за първи дан в бойното изкуство.
 
От прокуратурата категорично опровергават версията за отвличане. Оттам отрекоха и тиражирана информация, че Мирослава е похитена, защото мъжът на сестра й получил 6 млн. лв. наследство. “Сестрата наскоро теглила кредит. Ако имаш наследство, ще вземеш ли заем?!”, коментираха запознати. 
 
Съдбата на пернишката спортна надежда държи града буден вече цяла седмица. Все още е пресен споменът за жертвите на серийния убиец Станислав Ангелов - Сиси, които бяха изкопани мъртви край градското сметище, след като безуспешно бяха издирвани с месеци преди това. 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • И Интерпол търси Мирослава от Перник

    Мирослава Николова от Перник е обявена за издирване чрез всички съществуващи информационни системи - Шенген, Интерпол. Това съобщи директорът на ОД ...
    15.11.2011
    1 942
    0
  • Няма данни Мирослава от Перник да е отвлечена

    Полицията работи по всички възможни версии за изчезването на 18-годишната Мирослава Николова от Перник, която е в неизвестност от седмица. „К ...
    14.11.2011
    1 721
    0
  • Мирослава от Перник отвлечена?

    18-годишната Мирослава Николова, която изчезна в Перник преди седмица, е отвлечена, съобщи БНР, позовавайки се на полицейски източници. Тя е изпрат ...
    14.11.2011
    8 638
    6