Last news in Fakti

14 Ноември, 2011 12:14 8 529 2

Момиче мистериозно изчезва в Перник

  • изчезнало момиче-
  • перник-
  • мистерия

Мистерията около изчезналата преди шест дни таекуондистка от Перник Мирослава Николова заприлича на холивудски трилър, пише в. "Стандарт". 

Упоритото мълчание на полицията и антимафиотите по случая отприщи редица слухове в миньорския град. Предаваните от уста на уста версии са от рекорден за обикновена ученичка откуп от половин милион до жестоко изнасилване от цигани и опасността Перник да се превърне във втора Катуница. 
 
18-годишното момиче тръгва към дома си в понеделник (7 ноември) вечерта след тренировка и оттогава следите му се губят. Тогава тя е поела по тъмните стълби от стадиона към къщата си. Тя обаче е смятала тази част от квартала за своя територия. Често е разхождала сама кучето си там в дните, когато не се подготвя в залата. Според тренера пък дори двама-трима мъжаги трудно могат да се опрат на най-добрата му спортистка. Момичето е с множество награди, има черен пояс, а само след няколко дни трябвало да се яви на изпит за първи дан в бойното изкуство.
 
От прокуратурата категорично опровергават версията за отвличане. Оттам отрекоха и тиражирана информация, че Мирослава е похитена, защото мъжът на сестра й получил 6 млн. лв. наследство. “Сестрата наскоро теглила кредит. Ако имаш наследство, ще вземеш ли заем?!”, коментираха запознати. 
 
Съдбата на пернишката спортна надежда държи града буден вече цяла седмица. Все още е пресен споменът за жертвите на серийния убиец Станислав Ангелов - Сиси, които бяха изкопани мъртви край градското сметище, след като безуспешно бяха издирвани с месеци преди това. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 public_owner

    0 0 Отговор
    Много е дълго за обясняване, но запознатите ще ме разберат. Съществуват международни организации за трафик на хора и това не се прави от хора, които са независими от закона и правителството - точно обратното! Всеки ден в цял свят изчезват хиляди хора безследно! Този случаи не е прецедент както се опитват да го изкарат медиите! А медиите изкарват такива случаи прецедент("мистеризоно изчезнала"), защото тези които контролират медиите искат обикновените хора да си мислят, че това е рядкост, но реалноста е друга. В цял свят за последните 10 години само има МИЛИОНИ безследно изчезнали и фактите няма как да се крият. На мен лично приятелка рускиня от Москва ми е казвала как като си ходи по главен булевард посред бял ден спира кола със затъмнени проворци излизат от вътре няколко човека и вкарват в колата случайно момиче и просто отпрашват,, а полицията казва че не знае нищо! В огромните градове това се прави, защото има много хора. Но разбира се се прави и в по малки градове, но не толкова често, защото ще създаде подозрения. В градове като Москва и Лондон, се отвличат на ден хиляди хора!!! Междунраодния трафик на хора е нещо, подкрепяно от правителствата, защото правителствата се поставят от тези болни хора, които контролират и трафика на хора и трафика на наркотици. Ама това малко хора го знаят. Повечето каквото има кажат по телевизията вярват или просто не знаят на какво да вярват, защото не са запознати в какъв свят живеем! А темата е дълга с теьи хора какво се прави, а и е шокиращо, затова който чете, знае, който не, си мисли че примерно това момиче било отвлечено за пари......... какви пари, какви филми, няма такова нещо - тези хора се използват за невероятно болни проекти. Много по зле от оргии и т.н. това е нищо. И затова трафика на хора в цял свят не спира и полицията не знаят нищо. Наредете си пъзела.
  • 2 ай стига ве

    0 0 Отговор
    Верно ли ве човек!